Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Έχουμε κάνει γυρίσματα σε πολύ ιδιαίτερες γωνιές της Νάξου»


Πρωταγωνιστεί στη νέα κωμωδία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Νίκος Ζαπατίνας και θα δούμε στις αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου από την Οdeon.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιλάει στο 7 μέρες tv για τα απαιτητικά αλλά ταυτόχρονα όμορφα γυρίσματα στη Νάξο.

Για τα γυρίσματα βρεθήκατε για ενάμιση μήνα στη Νάξο. Πρέπει να περάσατε καλά…
«Περάσαμε καλά με την έννοια της δημιουργίας. Τα γυρίσματα ήταν σκληρά, δέκα με δώδεκα ώρες και σε συνθήκες δύσκολες, γιατί είχε πολλή ζέστη, αλλά ήταν πολύ δημιουργικά. Δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο, αλλά γυρίσαμε μια ωραία ταινία και αισθάνθηκα λες και έκανα τις καλύτερες διακοπές του κόσμου. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε πολύ ιδιαίτερες γωνιές της Νάξου και νομίζω ότι θα το απολαύσει ο κόσμος, είτε είναι Ναξιώτης είτε όχι»

Τι συμβαίνει στο νησί; «Ο Ηρακλής, τον οποίο υποδύομαι, μαθαίνει ότι η νονά του μετράει ώρες. Κι επειδή με το φίλο του, Αγησίλαο (Λευτέρης Ελευθερίου), περνάνε δύσκολα, και αισθηματικά και οικονομικά, αποφασίζουν να πάνε στο νησί να τη δουν και να μάθουν μήπως στη διαθήκη υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον σημείο. Τελικά μόνο η νονά δεν πεθαίνει, τη στιγμή που πεθαίνουν κάποιοι άλλοι στο νησί»

Οι δύο φίλοι ψάχνουν για μια νέα σελίδα στη ζωή τους;
«Είναι δύο άνθρωποι ολιγαρκείς, που χαίρονται το τώρα και τους αρκεί να γεύονται τη ζωή. Δεν είναι φιλόδοξοι, ούτε έχουν μεγάλα όνειρα. Συνήθως κυνηγάμε κάτι, η ζωή μας κυλάει, δεν το βρίσκουμε ποτέ και μιζεριάζουμε. Ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχισμένοι με πολύ λίγα πράγματα. Αυτό κάνουν οι δύο φίλοι και αυτή είναι και η δύναμη της ταινίας», λέει στο 7 μέρες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ