Μακελειό στην Λούτσα: Φωτογραφία ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονική επίθεση


Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αρίωνος στη Λουτσα, σε περιοχή με σπίτια. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών προσανατολίζονται οι έρευνες

Άγριο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο απόγευμα της Δευτέρας, στην οδό Αρίωνος στη Λούτσα. Άγνωστοι γάζωσαν αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν εντοπιστεί έξι άτομα νεκρά σε αυτοκίνητο με πλαστές -σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- γερμανικές πινακίδες. Πρόκειται για αλλοδαπούς, μάλλον αλβανικής καταγωγής, γεγονός που μένει να επιβεβαιωθεί αφού θεωρείται κρίσιμο για την κατεύθυνση των ερευνών.

Οι πέντε εξ αυτών εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και ο ένας στο δρόμο.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει την περιοχή. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε και ο ιατροδικαστής.

Πρωτοφανές μακελειό

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί κάλυκες των 9 χιλιοστών, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 30 κάλυκες.

Το όχημα που βρέθηκαν μέσα οι πέντε από τους έξι νεκρούς φέρει πλαστές γερμανικές πινακίδες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και οι έξι άνθρωποι επέβαιναν αρχικά στο ίδιο όχημα. Όταν ξεκίνησε το μακελειό ο ένας προσπάθησε να γλιτώσει και βρέθηκε εκτός του οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να σωθεί.

Έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, για ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Ford και μία μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες, και δόθηκε εντολή σε λιμάνια και αεροδρόμια να είναι σε επιφυλακή για τον εντοπισμό των δραστών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ