Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του – Ο δράστης αυτοκτόνησε


Θεσσαλονίκη: Νεκροί εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα το πρωί της Τρίτης, ένας άνδρας και μια γυναίκα στην Καλαμαριά

Δύο παιδιά έμειναν ορφανά αφού ο πατέρας τους σκότωσε τη μητέρα τους και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το thestival, πρόκειται για μία 42χρονη και έναν 38χρονο, οι οποίοι φέρουν τραύματα από σφαίρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας να εκτέλεσε την 42χρονη και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Οι σοροί εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα περίπου στις 8:15. Το ζευγάρι είχε δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία βρίσκονται στο σχολείο και δεν γνωρίζουν για τον χαμό των γονιών τους.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 8 το πρωί έγινε κλήση στην Αστυνομία από περίοικους, για πυροβολισμούς. Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη.

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της φρικαλαιότητας

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 38χρονος δράστης και αυτόχειρας, νωρίτερα είχε πάει τα δύο παιδιά του στο σχολείο. Επέστρεψε και φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του με καραμπίνα. Το ζευγάρι σύμφωνα με μαρτυρίες είχε χωρίσει, ενώ ο 38χρονος ήταν αστυνομικός, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Οι γείτονες έχουν συγκλονιστεί από το στυγερό έγκλημα και, όπως είπε μάρτυρας, το ζευγάρι ζούσε πολλά χρόνια στην περιοχή και ήταν σε διάσταση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ