Βράνιες – Άντερλεχτ: Τελειώνει η υπομονή των Βέλγων


Η θητεία του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ είναι γεμάτη προβλήματα. Το “ροζ” σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη με τη Γελένα Καρλεούσα δεν αποκλείεται να τον στείλει στην… πόρτα της εξόδου από τον σύλλογο του Βελγίου.

Στα.. όρια τους φαίνεται πως έχει φέρει τους ανθρώπους της Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες. Η παρουσία του στον σύλλογο του Βελγίου από το περασμένο καλοκαίρι είναι γεμάτη παραπτώματα, με τελευταίο το “ροζ” σκάνδαλο που έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τα ΜΜΕ της χώρας, ο σύλλογος θα επιδιώξει την αποδέσμευσή του Βράνιες, είτε με μετεγγραφή, είτε ακόμα και με λύση συμβολαίου.

Ξεφτίλισε τον Βράνιες η πρώην του Τόσιτς! [pics]

Πάντως, η Άντερλεχτ -σε επίσημο επίπεδο- φαίνεται πως τηρεί στάση αναμονής. “Μόλις τα διάβασα κι εγώ όλα αυτά. Θα δούμε πόσα είναι αλήθεια και πώς αντιδράσουμε. Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα επειδή δεν έχω όλες τις πληροφορίες ακόμα” τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μίκαελ Βερσούρεν, αναφερόμενος στην… ροζ υπόθεση του Βόσνιου αμυντικού με την Γελένα Καρλεούσα.

Ο Βράνιες απουσίασε από τη σημερινή (15.01.2019) προπόνηση της Άντερλεχτ, λόγω ίωσης, με τον Βερσούρεν να διαψεύδει όλους όσους θεώρησαν το συγκεκριμένο γεγονός ως.. προάγγελο εξελίξεων.

“Ήταν πραγματικά άρρωστος. Οι αιματολογικές του εξετάσεις δεν ήταν καλές, οπότε τον παρακολουθούμε. Περιμένω ενημέρωση από τον γιατρό και τον προπονητή για το πότε θα είναι διαθέσιμος ξανά”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ