ΠΑΟΚ: Νέα πρόταση σε Μπίσεσβαρ. Τι ισχύει με Βαρέλα – Κρέσπο


Πέρα από την προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης, ο ΠΑΟΚ έχει και το.. μέτωπο των ανανεώσεων. Η παραμονή των Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και Κρέσπο απασχολεί τους Θεσσαλονικείς.

Η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ φαίνεται πως εξελίσσεται θετικά για τον ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” κατέθεσε νέα πρόταση στον παίκτη, αλλάζοντας τη χρονική διάρκεια που προσέφερε στο συμβόλαιο του.

ΠΑΟΚ – Ενρίκε: “Έτοιμος να επιστρέψω! Η καρδιά μου ανήκει στη Θεσσαλονίκη”

Ο Μπίσεσβαρ επιθυμούσε τριετές συμβόλαιο, αλλά ο ΠΑΟΚ του προσέφερε 1+1. Η αντιπρόταση των Θεσσαλονικέων όμως αφορά συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, κάτι που φαίνεται πως ικανοποιεί και τον παίκτη.

Διαφορετικά είναι όμως τα πράγματα με τις υποθέσεις των Βαρέλα και Κρέσπο. Ο πρώτος έχει ζητήσει περίπου τριπλασιασμό της αμοιβής του, ενώ ο ΠΑΟΚ προτίθεται να του δώσει αύξηση 50%.

Όσον αφορά τον Κρέσπο,θέλει να παραμείνει στο “δικέφαλο του Βορρά”, αλλά παρατηρείται πρόβλημα με τις απαιτήσεις του ατζέντη του, ο οποίος φαίνεται να ζητά ένα σημαντικό ποσό ως προμήθεια μετεγγραφής. Οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν πως θα ξεπεραστεί σύντομα αυτό το εμπόδιο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ