Θεσσαλονίκη: Παρήγγειλαν χασίς μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και τους «τσάκωσαν» στην παραλαβή


Χειροπέδες σε δυο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών πέρασαν αστυνομικοί στην περιοχή του Ευόσμου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο άνδρες είχαν παραγγείλει ποσότητα χασίς από διαδικτυακή εφαρμογή, όπως αναφέρει το thestival.grΟ ένας συνελήφθη κατά την παραλαβή του δέματος και ο άλλος λίγο αργότερα, αφού πρώτα προσπάθησε να παραλάβει εκείνος το δέμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Η συνεργασία του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Τελωνείο Αερολιμένα Αθηνών και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κρατικού Αερολιμένα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε χθες (14-09-2023) στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 19 και 25 ετών, οι οποίοι από κοινού είχαν παραγγείλει ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής από άγνωστο άτομο και είχε ως παραλήπτη τον πρώτο εξ’ αυτών.

Κατά την παραλαβή του δέματος από τον 19χρονο, το οποίο περιείχε (98,5) γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, αυτός συνελήφθη άμεσα, ενώ μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος άντρας, ο οποίος νωρίτερα έκανε επίσης απόπειρα να παραλάβει το δέμα, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα, προ επικείμενης έρευνας στην οικία του παραλήπτη, ο τελευταίος παρέδωσε έξι τρίφτες, ένας εκ των οποίων είχε υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ