19χρονη – Αληθινή ιστορία: “Έζησα τον απόλυτο οργασμό στο πιο απίθανο μέρος”


19χρονη – Αληθινή ιστορία: Μας στέλνετε διάφορες ιστορίες καθημερινής τρέλας που μέχρι σήμερα δεν είχαμε φανταστεί. Όπως η παρακάτω…

Είμαι η Αρετή, 19 ετών και φοιτήτρια στην Αθήνα. Κινούμαι πάντα με το μετρό συγκεκριμένες πρωινές ώρες, όπου ο κόσμος είναι πολύς. Συνήθως, είμαστε στριμωγμένοι και όρθιοι μέσα στα βαγόνια.

Η ιστορία μου έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν κατέβαινα στο Σύνταγμα για να συναντήσω φίλες μου στην Ερμού για ψώνια και ένα καφεδάκι.

19χρονη – Αληθινή ιστορία: “Έζησα τον απόλυτο οργασμό στο πιο απίθανο μέρος”

Μέσα στο βαγόνι γινόταν το αδιαχώρητο. Εγώ φορούσα κλασικά ένα γκρι αθλητικό κολάν κολλημένο επάνω μου για να διαγράφουν οι καμπύλες μου που λένε ότι είναι οι ιδανικές για κάθε άντρα.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Στη διαδρομή, ένιωσα κάτι να με ακουμπάει στον πισινό μου και θεώρησα ότι ήταν κάποια τσάντα. Δεν έδωσα σημασία, μπορώ να πω ότι μου άρεσε κιόλας.

Σε κάθε στάση του μετρό, από το απότομο φρενάρισμα, αυτό γινόταν όλο και πιο έντονο, ανάμεσα από τους γλουτούς μου. Να πω ότι δεν μου άρεσε; Ψέμα θα είναι.

Όταν έφευγε ο συρμός, απομακρυνόταν και διαπίστωσα ότι άρχισα να ψάχνω με τους γλουτούς μου αυτό το τόσο ερεθιστικό άγνωστο πράγμα που έμπαινε ανάμεσα από τους γλουτούς μου και άρχισε να πνίγει την μπροστινή μου περιοχή.

Στην “αναζήτηση”, το εντόπισα και άρχισα να τρίβομαι διακριτικά επάνω του. Ήταν ήδη πολύ μέσα και είχα την περιέργεια να βάλω το χέρι μου για να διαπιστώσω τι είναι.

Αργά και σταθερά, πήγα το χέρι μου πίσω και άρχισα να ακουμπάω το άγνωστο πράγμα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Γρήγορα, διαπίστωσα πως ήταν ένα σκληρό μόριο του από πίσω μου, που δεν είχα δει καν πως είναι. Δεν το άφησα έτσι. Έπαιζε αυτός, άρχισα να παίζω και εγώ.

Φορούσε φόρμα και έβαλα το χέρι μου μέσα του, για να διαπιστώσω ότι ήταν σκληρός και τεράστιος. Άρχισα να τον χαϊδεύω διακριτικά για να μην γίνουμε ρόμπα. Ο άγνωστος, με το πελώριο εργαλείο είχε και πελώριο χέρι. Με κόλλησε επάνω του, έβαλε το χέρι του μπροστά χαμηλά σε εμένα και έπαιζε με το γατί μου. Ήταν μια τρέλα αυτό που ζούσαμε.

Δυο άγνωστοι, ανάμεσα από δεκάδες άτομα, μέσα στο μετρό και έπαιζε ο ένας τον άλλο. Όταν ένιωσα ότι τελείωνε και έγινε έντονη η διείσδυση από τα δάκτυλά του μέσα μου, έφτασα σε οργασμό τόσο έντονα με ένα βογγητό που έκανε κάποιους να γυρίσουν προς το μέρος μας.

Ο άγνωστος έγινε χάλια από τα υγρά του, εγώ είχα μια πελώρια λίμνη να διαγράφει μπροστά στο κολάν μου και όλο το απόγευμα διηγούμουν στις φίλες μου αυτό που έγινε.

Αυτόν, δεν τον είδα ποτέ μου, αλλά τον ένιωσα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ