Γιώργος Γρηγοριάδης: “ΕΔΕ για να με διώξουν από το Σώμα λόγω καταγγελιών για εργασιακή κακοποίηση και υπεράσπιση των θυμάτων αυτής”


Στο βίντεο που ανέβασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργος Γρηγοριάδης, καταγγέλλει ότι ηγεσία του σώματος τον έχει στοχοποιήσει και προσπαθεί να τον θέσει εκτός ΕΛ.ΑΣ. εξαιτίας των επωνύμων καταγγελιών που έχει κάνει.

Στο παρελθόν ο Γιώργος Γρηγοριάδης έχει καταγγείλει και την «εκδικητική» απομάκρυνση του από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. καθώς και έχει μηνύσει Ανώτατους Αξιωματικούς , καθώς και έτερους συνδικαλιστές του ΣΕΦΕΑΑ για εργασιακή κακοποίηση.

Στο εν λόγω βίντεο κάνει λόγω για απόπειρα ουσιαστικά αποσιώπησης του , από πλευρά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., όταν αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star Channel, βασισμένο σε άρθρο από την εφημερίδα «Τα Νέα», ότι στις αρχές Αυγούστου κυκλοφόρησε διαταγή εντός της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση φαινομένων εργασιακής και σεξουαλικής παρενόχλησης (κυρίως γυναικών) και για καταγγελίες που σχετιζόταν με τον εν θεμάτι νόμο (4808/2021).

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως δείχνει στο βίντεο ο εν λόγω συνδικαλιστής, παρότι έχει κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες σε Εισαγγελία και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, δεν έχει κληθεί από κανένα υπηρεσιακό παράγοντα προκειμένου να εισακουστούν οι καταγγελίες του.

@giogrigoriadis #ΕΛΑΣ #αστυνομια #ελλαδα #τικτοκ_ελλαδα #ελληνικοτικτοκ #μπεςφοργιου #φοργιουπειτζ #φοργιου #πολιτεια #καταγγελια #εργασιακοπεριβαλλον #εργασιακήπαρενοχληση #κακοποιηση #metoogreece #starchanneltv #σταρ #κατεριναριστα #katerinarista #τανεα #νομος #fy #fypシ #fypシ゚viral #βαιραλ #βιντεο #ειδησεις #τικτοκgreece #κρατος ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgios Grigoriadis


Επίσης αξιοπερίεργη είναι η σιωπή και συνδικαλιστικών ενώσεων, που παραδόξως με πρόσφατη ανακοίνωση τους κατήγγειλαν καταστάσεις στην Άμεση Δράση Αττικής, που εδώ και ένα χρόνο ο κύριος Γρηγοριάδης έχει μηνύσει για εργασιακή παρενόχληση τους επικεφαλής αξιωματικούς.

Το Policenews θα παρακολουθεί αυτή την υπόθεση από κοντά και θα σας ενημερώνει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ