Μήνυμα SOS Ορθόδοξων Ρουμάνων Πατέρων προς τον ελληνικό λαό (pics, vids)


Οι Πατέρες από τη Ρουμανία – ο Ιερομόναχος Αντώνιος, ο Πάτερ Τιμόθεος και ο Πάτερ Σπυρίδων – τους οποίους συν Θεώ θερμά ευχαριστούμε γιατί είχαν την πρόνοια να διακονήσουν το μικρό, εν Ελλάδι, ποίμνιο στις Άγιες μέρες των Θεοφανείων στο Ορθόδοξο Εκκλησάκι της Παναγίας της Φοβεράς Προστασίας και των Αγίων Μυροφόρων, πραγματοποιώντας ένα μακρινό ταξίδι, μας έστειλαν προς δημοσίευση το παρακάτω Ομολογιακό κείμενο το οποίο μεταφρασμένο παραθέτουμε.
Αγιορείτες Πατέρες – Αγωνιζόμενοι Χριστιανοί
ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΘΕΟΣ, ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ.
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΈΡΕΣ.
ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ.
Άγγελος που κατεβαίνει στη γη, για να κηρύξει διαφορετικά από τους Αγίους Πατέρες που μας έχουν παραδώσει την Ορθή Πίστη, ανάθεμα να είναι. Να μη τον πιστέψουμε, να μη τον ακούμε, γιατί είναι ψεύτης. Και αν πιστεύαμε τους ψεύτες, ψεύτες θα γινόμασταν και εμείς.
Αδελφοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, να δώσουμε μεγάλη προσοχή με ποιόν μιλάμε, ή με ποιόν συναντιόμαστε, ή ποιόν ασπαζόμεθα, διότι η πλειοψηφία των ανθρώπων έχει ακολουθήσει τα πνεύματα πλάνης και έτσι ούτε αυτοί σώζονται, ούτε και τους άλλους αφήνουν να σωθούν. Έχουν εγκαταλείψει ό,τι αγιότερο, ό,τι καθαρότερο – έχουν αρνηθεί τον Ιησού Χριστό. Έχουν καταντήσει τυφλοί οδηγοί, ψυχικά τυφλοί, που οδηγούσαν και οδηγούν ακόμα άλλους τυφλούς πού έχουν ήδη πέσει ή θα πέσουν στο λάκκο. Αυτοί σκορπούν φανερά το δηλητήριο προς ιδίαν καταστροφή τους, αλλά και προς καταστροφή εκείνων που τους ακολουθούν κάνοντας υπακοή στον εωσφόρο.
Αγαπητοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, εν Χριστώ αδέλφια και εσείς, καλόγηροι, ιερείς, μοναχοί και μοναχές, ερημίτες που ζείτε κατά Ιησούν Χριστόν, που μέσα από όλες τις εκ Θεού δοκιμασίες καταφέρατε να κρατήσετε ακέραια την Ορθή και Σωτήρια Ομολογία της Πίστεως, όπως την έχουμε παραλάβει από τον ίδιο τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και τους μετέπειτα Αποστόλους Του, Διδασκάλους Του και Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας Του, ιδιαιτέρως δε από τους Τρεις Φωστήρες του κόσμου, Άγιο Βασίλειο το Μέγα, Άγιο Γρηγόριο το Θεολόγο και Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, καθώς και από άλλους Ιεράρχες, που αγάπησαν τον Χριστό και δεν Τον απαρνήθηκαν με τίμημα τη ζωή τους.
Να θυμηθούμε π.χ., τον Άγιο Λαυρέντιο της Ρωσίας, που μας λέει ότι οι εκκλησίες, μέχρι τα Ιεροσόλυμα, θα είναι ντυμένες σε χρυσό, αλλά δεν θα μπορούμε να μπούμε μέσα διότι εκεί θα είναι ο αντίχριστος, ενώ ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης μας λέει ότι το βδέλυγμα της ερημώσεως θα είναι στον τόπο τον άγιο.
Και να που αυτές οι προφητείες έχουν αρχίσει να εκπληρώνονται. Με την αίρεση του Οικουμενισμού που επικύρωσαν οι ιεράρχες στην αντίχριστη σύνοδο της Κρήτης, αφού γίνανε επίσημα μέλη της οργανώσεως του αντίχριστου, του «Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών» (Π.Σ.Ε.) έχουν πλήξει παγκοσμίως, δυστυχώς, την πλειοψηφία των μελών της Εκκλησίας συμπαρασύροντας ακόμα και αυτούς που – εν αγνοία – τους ακολουθούν, στην αιώνια κόλαση, αφού προσκυνούν τον διάβολο και το όργανο του, τον αντίχριστο.
Τι να τους κάνεις, λοιπόν, τέτοιους αχυροϊεράρχες ή τους αχυρένιους εκείνους που τους υπακούνε ή εκείνους που μιλάνε για οικονομία(= αίρεση, προδοσία);
Διότι όποιος αναγνωρίζει είτε κατά οικονομία είτε κατά ακρίβεια Θεία Χάρη, Εκκλησιαστικότητα και Ορθόδοξα Μυστήρια στους (πάσης φύσεως) αμετανόητους αιρετικούς, αυτός βεβαίως – βεβαίως, απαρνείται την Θεία Χάρη, υβρίζοντας και βλασφημώντας τον Χριστό – Θεό.
Αν όλοι αυτοί όμως μετανοήσουν και έλθουν να γνωρίσουν την Αλήθεια, πιστεύοντας μαζί με τους Αγίους Πατέρες, ορθά, σ’ Αυτήν, τα άχυρα θα πρασινίσουν.
Αν πάλι δεν μετανοήσουν, τι άραγε θα μείνει από εκείνα τα άχυρα που θα ανάψουν και θα καούν, όταν ο Ήλιος [της Δικαιοσύνης] θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη Γη;
Ο Θεός θα φροντίζει και θα προστατεύει τους εκλεκτούς Του, που δεν θα Τον προδώσουν, ενώ δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την Εκκλησία Του, η οποία θα παραμείνει εις τους αιώνας των αιώνων, αφού ούτε οι πύλες της κολάσεως δεν δύναται να την νικήσουν (δηλαδή οι αιρέσεις με τους αιρετικούς, τους σχισματικούς και με όσους πλανήθηκαν από το πνεύμα του ψέματοςτο πνεύμα του αντιχρίστου), όπως μας λέει ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός.
Καλό είναι να παρατηρούμε με προσοχή τι συμβαίνει γύρω μας και σε όλο τον κόσμο. Έσκισαν τα Ιμάτια του Χριστού (την Εκκλησία), και τελικά την ξεπούλησαν με την ληστρική σύνοδο της Κρήτης στην ψευδεκκλησία του αντίχριστου, στο λεγόμενο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Π.Σ.Ε.), ενώ τον άνθρωπο τον πέταξαν στην πιο τραγική διαφθορά, ευθυγραμμίζοντάς τον με τη νέα τάξη πραγμάτων και με τη παγκόσμια σκλαβιά. Διότι ο άνθρωπος ξέχασε τον Θεό και την Εκκλησία, πέφτοντας στις παγίδες του σατανά, κάνοντας κακή χρήση των τηλεοράσεων, των υπολογιστών και των όλο και πιο εξελιγμένων τηλεφώνων, επιτρέποντας να υποστεί πλύση εγκεφάλου και να φθάσει στο νεκρό σημείο όπου απεδέχθη τα βιομετρικά στοιχεία που είναι προοίμια του χαράγματος του αντίχριστου (τσιπ ή λέιζερ στο χέρι ή στο μέτωπο).
Όπως ίσως να γνωρίζετε, στην κακόδοξη σύνοδο της Κρήτης, οι ψευδοϊεράρχες, δείχνοντας το αληθινό τους πρόσωπο, υπέγραψαν στο μαύρο βιβλίο της κολάσεως ότι συμφωνούν με τους ψευδοπροφήτες, ώστε να μπορέσουν να τελειώσουν μια για πάντα με την Ορθόδοξη Εκκλησία σε όλο τον κόσμο.
Βάζοντας, λοιπόν, σε εφαρμογή τα σχέδια τους, ξεπούλησαν την Ορθόδοξη Πίστη, εγκατέλειψαν τα μέλη της Εκκλησίας ανυπεράσπιστα στα χέρια των εχθρών, στους υπηρέτες του αντίχριστουδιότι μαζί με τους εαυτούς τους ξεπούλησαν και όσους τους ακολουθούν, που και αυτοί θέλοντας και μη, είναι επίσης ξεπουλημένοι.
Απαρνήθηκαν τον Χριστό, ενώθηκαν με τον θεό τους, τον αντίχριστο, καταφέρνοντας να παρασύρουν πολλούς να απαρνηθούν τον Χριστό με την σειρά τους, μέσω της αδιακρίτου υπακοής.
Μόνοι τους ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ, απαρνήθηκαν τη Χάρη και η Χάρη τους εγκατέλειψε.
Απαρνήθηκαν την Εκκλησία και την Θεία Λειτουργία και όλες τις ακολουθίες της Εκκλησίας, και όλα τα πραγματικά πνευματικά τέκνα και όλους όσους απαρτίζουν την Ορθόδοξη Εκκλησία, όπως και ο Ιούδας απαρνήθηκε και πρόδωσε τον Χριστό τον Υιό του Θεού, πηγαίνοντας στους τότε λεγόμενους αρχιερείς. Και αυτό αφού κοινώνησε, στο Μυστικό Δείπνο, με αναξιότητα, με πονηρία, ώστε εισχώρησε ο διάβολος μέσα του και δεν μπόρεσε να σώσει πια τον εαυτόν του από το αμάρτημα της προδοσίας που τον βάραινε, καταλήγοντας έτσι στην απώλεια.
Τοιουτοτρόπως πήγαν το 2016 και οι φερόμενοι αρχιερείς και πούλησαν τον Χριστό, πούλησαν την Εκκλησία και όλο τον απανταχού Ορθόδοξο Χριστιανισμό στον αντίχριστο (Π.Σ.Ε. – βλ.: κεφ. ε΄., άρθρα 16 επ. Συνόδου Κρήτης).
Οι δε ηγέτες της χώρας, υπακούοντας και αυτοί στους ευρωπαίους, κατέστρεψαν ό,τι ιερότερο, όλο το χριστιανικό Ορθόδοξο έθνος. Οικοδόμησαν, πάντως, έναν καθεδρικό ναό στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία, ονομαζόμενο αρχικά «για την λύτρωση όλων των εθνών», ενώ κατόπιν του αλλάξανε την ονομασία σε «για την λύτρωση του έθνους» (τα εγκαίνια αυτού, 1.12.2018, όπου να λειτουργούν τον αντίχριστο όλα τα έθνη της υδρογείου, ώσπου θα έλθει ο καιρός του να ενθρονιστεί.

Έτσι απαρνήθηκαν οι αρχιερείς μας και οι συν αυτοίς τον Χριστό και ενώθηκαν με τον αντίχριστο – ο θεός τους –, μαζί με τον οποίο θα χαθούν όλοι, αιωνίως, στο πυρ της κολάσεως.
Για να λάβουν οι προδότες και όσοι κοινωνούν με αυτούς την συγχώρεση και το έλεος του Χριστού, χρειάζεται αληθινή μετάνοια, ειλικρινή μεταμέλεια, με δάκρυα εκ βάθους καρδίας, ενώ εξυπακούεται ότι πρέπει να απαρνηθούν και να αποκηρύξουν τη σύνοδο της Κρήτης, το «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών», τον αντίχριστο, το σατανά και ό,τι μιαρό, νίβοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, τόσο φανερά, όσο και αόρατα, το πρόσωπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Στη συνέχεια θα πρέπει να υπερασπίζονται και να διακηρύττουν τη Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία ως τη μόνη δυνατή και θριαμβεύουσα παγκοσμίως, αφού σύμφωνα και με την Διαχρονική Ιερά διδασκαλία του Πηδαλίου της Εκκλησίας, ο Χριστός είναι ο αιώνιος νικητής. Αμήν. Αμήν. Αμήν.
Η Κεφαλή της Εκκλησίας είναι και θα είναι ο Χριστός εις τους αιώνας.
Και εσείς, όσοι καλοπροαίρετοι ιερείς, μοναχοί, μοναχές και χριστιανοί, αν μέχρι τώρα δεν το σκεφτήκατε, δεν το αποφασίσατε να δείτε την αναμφισβήτητη αλήθεια και να μείνετε στην Ορθόδοξη Πίστη, κρατώντας, άνευ οικονομιών, τα Δόγματα, τους Ιερούς Κανόνες και τις Εντολές του Χριστού – Θεού, μπορείτε να το κάνετε και τώρα, με μετάνοια, με φόβο Θεού και με αγάπη αληθινή, στο πνεύμα των Αγίων Πατέρων, όσο ακόμα είναι καιρός (είναι λίγος ο καιρός!).
Ο Χριστός είναι ακόμα στη πόρτα αλλά με το μαστίγιο στο χέρι. Άπαξ και επιστρέφετε πραγματικά στον καλό δρόμο (μετάνοια εν αληθεία και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που απαιτούν οι Ιεροί Κανόνες), ο Θεός θα σας συγχωρέσει και τότε θα είστε πραγματικοί Ομολογητές της Ορθής Πίστης και υιοί του Θεού. Όποιος και αν μετανοήσει πραγματικά και αρχίσει να αισθάνεται την μεταμέλεια και την αγάπη για τον Θεό, όποιος και να είναι αυτός – είτε ιεράρχης ή μασόνος, είτε σχισματικός ή αιρετικός -, θα γίνει δεκτός στην Εκκλησία προς σωτηρίαν της ψυχής του.
Σας περιμένουμε με πολύ αγάπη να επανέλθετε στην Αλήθεια του Ιησού Χριστού όπου υπάρχει η Χάρις, ώστε να είμαστε μαζί Του σ΄ εκείνη την μοναδική Κιβωτό και να αξιωθούμε έτσι της αιώνιας ζωής.
Όποιος  «βλέπει» Χάρη στους αιρετικούς, απαρνείται τη Χάρη. Αμήν. Αμήν. Αμήν.
 

Ομολογητές της αληθινής Ορθόδοξης Πίστης,

Ιερομόναχος Αντώνιος
Μοναχός Ιωάννης
Ρασοφόρος Τιμόθεος
Ρασοφόρος Σπυρίδων
Αδελφός Ευγένιος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ