Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 19η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι σε επιλογές που αφορούν το χώρο της δουλειάς για να αποφύγουμε τα λάθη

Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες Επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με γνώμονα το αντικειμενικό μας συμφέρον στο χώρο της δουλειάς. Η πρακτική σκέψη και η ωριμότητα πάνε περίπατο καθώς επιλέγουμε ασυνείδητα να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις προχωρώντας πιθανά σε επιλογές που αργότερα θα μας απογοητεύσουν.

Ζώδια: Κρατάμε αποστάσεις

Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε τις οποίες επιλογές μέσα στην ημέρα καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι οι ενδεδειγμένες και αυτό αργότερα να έχει άμεση επίπτωση στην εργασιακή μας πορεία. Άλλωστε η μέρα απαιτεί ξεκούραση φροντίζοντας να μας αποσύρει από την έντονη και διαρκή δράση που μπορεί να κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καλό είναι λοιπόν να ξεκουράσουμε το πνεύμα και το μυαλό και να δώσουμε όλη μας την προσοχή στον εαυτό μας φροντίζοντας να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και σωματικά.

Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό αναδεικνύοντας την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε κατάματα τραύματα και απωθημένα που κρύβουμε καλά μέσα. Δεν είναι μία εύκολη διαδικασία όμως είναι απαραίτητη καθώς θα οδηγήσει στην προσωπική απελευθέρωση από περιττά ψυχολογικά βαρίδια που ακόμα μας ταλαιπωρούν.

Ακούμε το ένστικτό μας

Οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν και να είναι επιτυχημένες αρκεί να ακούσουμε το ένστικτό μας που μας βοηθά να επιβιώσουμε ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις οδηγώντας μας σε επικερδείς συνομιλίες και συνεργασίες που έχουν πολλά να μας προσφέρουν. Την προσωπική μας ζωή η ζήλια και κτητικότητα κάνουν την εμφάνισή τους με έντονο τρόπο και μπορεί να πυροδοτήσουν σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να μετατρέψουμε τις αμφιβολίες σε πάθος και αισθησιασμό ώστε να βιώσουμε την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και η αντίθεση της με τον Ουρανό από τον Ταύρο αναδεικνύουν με επιθετικό τρόπο την ανάγκη να απελευθερωθούμε από τοξικές καταστάσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα myastro.gr. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να ενισχύουν επίπλαστα την διάθεση για προσωπικό βηματισμό οδηγώντας μας σε λανθασμένες αποφάσεις καθώς το αίσθημα του ανικανοποίητου κυριαρχεί. Οφείλουμε να αποφύγουμε συγκρούσεις ώστε να προστατεύσουμε σχέσεις που μας προσφέρουν πολλά και έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με το Myastro.gr

Κριός

Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, αγαπητέ Κριέ, και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις που περιμένεις από τους άλλους. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή, για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

Ταύρος

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές επιρροές που σου στέλνει η σημερινή μέρα, για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι ρυθμοί αυτής της ημέρας θα είναι κουραστικοί για εσένα, αλλά με την πείρα και τις αντοχές σου θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις καλά τόσο τα επαγγελματικά σου καθήκοντα όσο και τις αισθηματικές σου υποχρεώσεις. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι, αλλά να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

Λέων

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σίγουρα θα σου έρθουν και τα καλύτερα.

Παρθένος

Θα έχεις ένταση σήμερα, αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου στους γύρω σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα για να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα και περιδιαβαίνεις στα πρόθυρα της υπερκόπωσης.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά, κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν και να ζητήσουν την επίλυσή τους άμεσα. Μην τα παραβλέψεις και μην τα αμελήσεις, για το δικό σου καλό.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, απόφυγε σήμερα κάποια πρόσωπα που σε κουράζουν ψυχικά. Έχεις αρκετά προβλήματα δικά σου και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που τον τελευταίο καιρό πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε κάνει δημιουργικό, αλλά και κάποιες στιγμές νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός, ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Υδροχόος

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας.

Ιχθείς

Σήμερα, κάποιες καταστάσεις αλλά και ειδήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και πρέπει να τα προλάβεις, για να μην γίνουν κάποια πράγματα ερήμην σου.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ