Λησταρχίνα ξυλοκόπησε αστυνομικό


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας, όταν μια Ρουμάνα που είχε συλληφθεί για ληστεία, επιτέθηκε εναντίον μιας γυναίκας αστυνομικού και την ξυλοκόπησε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αλλοδαπή γυναίκα πήγε σε περίπτερο και άρχισε να γεμίζει μια τσάντα με μπύρες. Όταν η ιδιοκτήτρια της ζήτησε να πληρώσει τότε εκείνη της είπε ότι δεν έχει χρήματα κι άρχισε να τη βρίζει και να τις πετάει μπουκάλια και κουτάκια μπύρας.

Ξαφνικά από το σημείο πέρασε ένα αυτοκίνητο και η Ρουμάνα επιβιβάστηκε μέσα σε αυτό. Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου ενημέρωσε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα εντοπίζεται και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ελευσίνας.

Μία γυναίκα αστυνομικός ανέλαβε να κάνει σωματικό έλεγχο στην αλλοδαπή. Τότε η Ρουμάνα λησταρχίνα αντέδρασε και άρχισε να χτυπά την αστυνομικό με κλωτσιές και μπουνιές. Αμέσως επενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο χώρο και αποτράβηξαν της εξαγριωμένη Ρουμάνα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ