ΣΥΡΙΖΑ: Οργή Πολάκη για την ταυτοποίηση των παλαιών μελών – «Αυτό είναι ένα ανέκδοτο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο βουλευτής Χανιών κάλεσε την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή να ανακαλέσει άμεσα την εγκύκλιο για την δεύτερη εκλογική Κυριακή

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης εξέφρασε σε έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο ταυτοποίησης των παλαιών μελών του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή να ανακαλέσει.

Με την φράση «Πόσες ταυτοποιήσεις επιτέλους», ο κύριος Πολάκης έκανε λόγο για απαράδεκτη εγκύκλιο της ΚΕΦΕ.

Να σημειωθεί πως στη δεύτερη εκλογική Κυριακή για την ανάδειξη αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρεθούν ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έφη Αχτσιόγλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κύριου Πολάκη:

Τι ισχύει για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου

Στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι και όσες ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Παλαιά μέλη θεωρούνται όσα έχουν εγγραφεί στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Για το εξωτερικό ισχύει ο κατάλογος όσων είχαν ήδη εγγραφεί για τις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου.

Νέα μέλη δεν εγγράφονται, ούτε μπορούν να ψηφίσουν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που δεν ψήφισαν στις εκλογές, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 20-09-2023 και ώρα 18.00 να αποστείλουν προς έγκριση τα στοιχεία τους. Αφού ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι παλαιά μέλη, θα ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο.

Το mail αποστολής είναι [email protected] και σε αυτό θα αποστείλουν τα εξής στοιχεία:

1. Ονοματεπώνυμο
2. Πατρώνυμο
3. Έτος Γέννησης
4. E-mail
5. Κινητό Τηλέφωνο

ή

1. Ειδικός Εκλογικός Αριθμός


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ