Βίλα οργίων σε νησί με “αφεντικό” 38χρονη παντρεμένη

Βίλα οργίων σε νησί με “αφεντικό” 38χρονη παντρεμένη: Συμβαίνουν στα καλύτερα σπίτια ενώ θα θέλαμε οπωσδήποτε να μη συμβαίνουν καθόλου

Η κυρία προφασιζόταν ραντεβού με φίλες από την εκκλησία για να συνδράμουν σε αγαθοεργίες και άλλα ευεργετήματα..

Κάτι δεν του κολλούσε όμως του ταλαίπωρου

«Ψύλλοι στ’ αυτιά μπήκανε» σε έναν νησιώτη ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος σκέφτηκε να παρακολουθήσει τις ύποπτες κινήσεις της συζύγου του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη «βίλα των οργίων».

22χρονη μοιράζεται την πιπεράτη ιστορία της: “Μας άκουσε όλη η Νέα Φιλαδέλφεια”

Συγκεκριμένα, πολύ πρόσφατα ο ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος προσελήφθη από τον καχύποπτο σύζυγο, του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας του.

Βίλα οργίων σε νησί με “αφεντικό” 38χρονη παντρεμένη

Η 38χρονη γυναίκα του είχε μετατρέψει μαζί με φίλες της και άλλους άνδρες, ένα σπίτι λίγο έξω από το κέντρο του νησιού σε… σημείο συνάντησης και ανταλλαγής συντρόφων.

Το μεγάλο παραθαλάσσιο σπίτι, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντικείμενο του ενδιαφέροντος απατημένων συζύγων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές φορές, οι γείτονες έχουν εκφράσει στους ιδιοκτήτες τη δυσαρέσκειά τους και τα παράπονά τους για τα… ύποπτα «μπες – βγες».

Βούιξε το Χαλάνδρι και όλα τα περίχωρα: Η γυναίκα του γιατρού, το ασανσέρ και ο…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ραντεβού που έκλεινε η 38χρονη με τις φίλες της και τους νεαρούς άνδρες, ελάμβαναν χώρα απογευματινές συνήθως ώρες, ενώ κρατούσαν μέχρι τα μεσάνυχτα, προκειμένου να μη δίνουν στόχο.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, ισχυρίζεται πως έχει στη διάθεσή του φωτογραφικό υλικό που αν δημοσιοποιηθεί θα «κάψει» πολλές κυρίες της καλής κοινωνίας του τόπου.

Ο απατημένος σύζυγος έχει ήδη αρχίσει να κινεί τις διαδικασίες διαζυγίου, με την υπόθεση να προκαλεί συζητήσεις τοπικά και όχι μόνο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ