Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 20η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε επιτυχώς ότι είχε μείνει στην μέση

Τις βραδινές ώρες δεν θα λείψει η κούραση, η απογοήτευση και το συναισθηματικό πάγωμα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου! Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια σειρά από όψεις τις πρωινές ώρες με τους εξωκρόνιους πλανήτες, δηλαδή τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, δημιουργώντας κάποια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας. Αμέσως μετά στις 13:21 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στις 17:06 στον Τοξότη προσφέροντας μια πιο ενεργητική και δυναμική προσέγγιση στη μέρα μας. Από αυτό το ζώδιο θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μπορεί να κάμψει λίγο τον ενθουσιασμό της, αλλά θα της προσφέρει κι ένα πιο γειωμένο και παραγωγικό πλαίσιο για να αξιοποιήσει τη δυναμικότητα της.

Ζώδια: Ποιοι θα έχουν δυσκολότερη ημέρα

Στο υπόλοιπο της μέρας δεν θα έχουμε άλλες σημαντικές όψεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο σταθερή σε σχέση με αυτές που προηγήθηκαν, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα asibiliou.gr.

Η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει μια σειρά από όψεις τις πρωινές ώρες με τους εξωκρόνιους πλανήτες, δηλαδή τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, δημιουργώντας κάποια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας. Αμέσως μετά στις 13:21 η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας και θα προχωρήσει στις 17:06 στον Τοξότη προσφέροντας μια πιο ενεργητική και δυναμική προσέγγιση στη μέρα μας. Από αυτό το ζώδιο θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς που μπορεί να κάμψει λίγο τον ενθουσιασμό της, αλλά θα της προσφέρει κι ένα πιο γειωμένο και παραγωγικό πλαίσιο για να αξιοποιήσει τη δυναμικότητα της. Στο υπόλοιπο της μέρας δεν θα έχουμε άλλες σημαντικές όψεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα, αλλά σε κάθε περίπτωση πιο σταθερή σε σχέση με αυτές που προηγήθηκαν.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό παρατείνοντας για λίγο ακόμη την αίσθηση αβεβαιότητας και ατονίας που ξεκίνησε από τη Δευτέρα με την επιρροή του Ποσειδώνα. Τα οικονομικά, το μέλλον της δουλειάς, φαίνεται ότι εξακολουθεί το πρωί της Τετάρτης να σας δημιουργεί άγχος. Από το απόγευμα όμως που η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη αλλάζει η διάθεση σας. Είναι μια θετική Σελήνη για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε, αρκεί όλα τα παραπάνω να έχουν ένα πιο πρακτικό προσανατολισμό. Κι αυτό γιατί η πύρινη αυτή Σελήνη σκοντάφτει πάνω στον Κρόνο που απαιτεί πρακτικότητα.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με έμφαση στα θέματα των σχέσεων και των επαφών σας με τους άλλους κάνοντας ιδιαίτερα πολυάσχολες τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στον Τοξότη οργανωθείτε καλύτερα, και δείτε πώς θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Όμως η Σελήνη σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο κι ίσως έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς. Από την άλλη βέβαια μπορεί στην προσωπική σας ζωή να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση. Ενδεχομένως να υπάρχει κάποιος φίλος ή συνεργάτης που συμβάλλει με τον τρόπο του να νιώθετε περίεργα.

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινά με τις συνήθεις έγνοιες περί των επαγγελματικών σας, ενώ ακόμη ίσως επιμένει μια θολή αίσθηση για τα πράγματα είτε στη δουλειά είτε σε θέματα σπιτιού. Από το απόγευμα όμως, καθώς η Σελήνη παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας, η προσοχή σας στρέφεται στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτήσεις για σας με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν μια γνώμη, μια βοήθεια ή τη στήριξη σας σε κάτι, από την άλλη κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε, να τους βοηθήσετε ή απλώς να περάσετε κάποιες ώρες με τη συντροφιά τους. Αυτές τις μέρες όμως χρειάζεται προσοχή σε θέματα δουλειάς και σχέσεων με προϊσταμένους και συνεργάτες, γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε.

Καρκίνος

Οι πρωινές ώρες που η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό είναι πιο άνετες και δεν θα ζοριστείτε ιδιαίτερα να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Στην πορεία όμως, καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Τοξότη και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μπορεί να ταλαιπωρηθείτε λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας τις απογευματινές ώρες. Μπορεί να προκύψει η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Ή μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση στη φυσική σας κατάσταση. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ως ένα βαθμό αρκετά πιεστικές μέρες, τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες ακόμη κι αν διαφωνείτε με κάποιους. Η πρακτική προσέγγιση και η προσοχή στις λεπτομέρειες θα έχει αποτέλεσμα παρά τις όποιες δυσκολίες.

Λέων

Το πρωί της Τετάρτης είναι πιο απαιτητικό και μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και σε θέματα προσωπικά σας ή να υπάρχει ένταση σε προσωπικές σχέσεις. Από το απόγευμα όμως, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη, η διάθεση σας θα φτιάξει. Κατάλληλο το απόγευμα για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί, είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Όμως προσέξτε θέματα των οικονομικών καθώς η Σελήνη θα έρθει σε κόντρα με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας ή με τους συνεργάτες σας. Ενδεχομένως εκείνοι να είναι πιο ανήσυχοι για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθούν να σας βάλουν φρένο. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε.

Παρθένος

Πιο απαιτητική η Τετάρτη με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι. Ίσως να σας απασχολεί κάποιο ζήτημα που αφορά την οικογένεια σας. Πιθανώς να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση. Θα έχετε αυξημένο άγχος όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς αλλά και της οικογένειας και δυστυχώς κι αρκετή θολούρα. Βέβαια σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες η Τετάρτη είναι αρκετά πιο θετική.

Ζυγός

Ως ζώδιο του αέρα, τα ατού σας είναι η επικοινωνία και οι καλές επαφές. Όμως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη και τον τομέα της επικοινωνίας με τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι ή να μην έχετε τις επιλογές που θέλετε μπροστά σας. Αυτή η όψη μπορεί να σας αναστατώνει περισσότερο από τους άλλους και στη δουλειά να είστε εκνευρισμένοι ή να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας. Στη συνέχεια της εβδομάδας θα έχετε θετικότερες προοπτικές για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων, κλπ. Όμως προσέξτε τα μυστικά σας και κυρίως τα μυστικά άλλων που σας έχουν εκμυστηρευθεί. Κρατήστε τα μόνο για σας.

Σκορπιός

Το πρωί της Τετάρτης η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας και σας απασχολούν κάποια δικά σας προσωπικά ζητήματα που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να σας φτιάξουν τα κέφια. Όχι ότι απαραίτητα χρειάζεστε ό,τι αγοράζετε, απλά προκειμένου να φτιάξετε τη διάθεση σας ίσως θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ή να κάνετε κάποια αγορά για το σπίτι για να ομορφύνετε το περιβάλλον που ζείτε. Αν τον τελευταίο καιρό κάνατε αρκετές σπατάλες προσπαθήστε να συγκρατηθείτε αγοράζοντας μόνο ό,τι πραγματικά σας είναι απαραίτητο. Ένας φίλος-η ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας εκπλήξει με μια είδηση την οποία σας γνωστοποιεί και τον-ην αφορά.

Τοξότης

Στρες, απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικούς ρυθμούς για σας, με έμφαση κυρίως στα θέματα της καριέρας και των προσωπικών σας επιδιώξεων, έχει το μενού σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας από το απόγευμα. Ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη στο ζώδιο σας πιέζεται από τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να αγχωθείτε περισσότερο. Η Τετάρτη παρόλα αυτά είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα προσωπικά σας σχέδια, αλλά πιθανώς να έρθετε σε κόντρα με αυτά που μπορεί να θέλουν οι άλλοι για σας από τον χώρο εργασίας ή και του σπιτιού. Όταν κοντράρονται η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο αυτά που θέλει η καρδιά σας μπορεί να μη συμβαδίζουν με αυτά που θέλουν οι άλλοι και να καταπιέζεστε.

Αιγόκερως

Η Τετάρτη ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Με το που περάσει η Σελήνη στον Τοξότη θα έρθει αντιμέτωπη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στους Ιχθύς το βραδάκι. Έτσι ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Κάντε οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια και να γεμίζετε φόβους και αγωνίες.

Υδροχόος

Η Τετάρτη ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Με το που περάσει η Σελήνη στον Τοξότη θα έρθει αντιμέτωπη με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στους Ιχθύς το βραδάκι. Έτσι ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε. Τώρα αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε. Κάντε οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια και να γεμίζετε φόβους και αγωνίες.

Ιχθείς

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας την Τετάρτη. Άλλωστε η καριέρα σας με τη Σελήνη στον Τοξότη θα είναι προτεραιότητα. Όμως φαίνεται ότι μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις και απόψεις από τους συνεργάτες σας και να μην υπάρχει συμφωνία σχετικά με το πώς θέλετε να γίνει η δουλειά ειδικά τις απογευματινές ώρες. Ή μπορεί να υπάρχουν και διαφορές σε υποκειμενικά ζητήματα κι εκεί θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για να συμφωνήσετε. Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή γενικότερα θα είστε πιο πιεσμένοι σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και πάρτε τον χρόνο σας όταν καλείστε να δώσετε απαντήσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ