Μπακογιάννη: «Είμαι υπερήφανη για τους αγώνες του πατέρα μου»


Απάντηση στη χθεσινή αναφορά του πρωθυπουργού προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας περί αποστασίας και οικογενειακής ιστορίας έδωσε πριν από λίγο, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι υπερήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα μου. Εύχομαι το ίδιο να είναι και ο κ. Τσίπρας για τον δικό του πατέρα».

Στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την τετραετή συγκυβέρνησή του με τους ΑΝΕΛ, του Πάνου Καμμένου. Σχολιάζοντας την επίθεση του Πάνου Καμμένου στον Νίκο Βούτση η κ. Μπακογιάννη είπε: «Το ήθος και το ύφος των πολιτικών χαρακτηρίζει τους ίδιους και τα κόμματα που υπηρετούν. Να τον χαίρεστε τον κ. Καμμένο.

Τον αναντικατάστατο Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Να τον χαίρεστε τον κυβερνητικό σας εταίρο με τον οποίον είχατε λαμπρά συνεργασία. Αυτόν που σήκωσε δυο μιράζ χωρίς να υπολογίζει πόσες χιλιάδες ευρώ κόστισαν αυτές οι πτήσεις στον ήδη ισχνό προϋπολογισμό του Άμυνας. Δηλαδή τι ήθελε να πει; Ότι κλαίει η Αεροπορία που φεύγει;»

Η Ντόρα Μπακογιάννη ταυτόχρονα, τόνισε ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό στη σύνθεση των επιτροπών θα πρέπει να αντανακλάται η δύναμη κάθε κοινοβουλευτικής ομάδας, κάτι που πλέον δεν ισχύει για το κυβερνών κόμμα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ