Χανιά: Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριές του


Βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος – Κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος 13χρονων και 15χρονων μαθητριών του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, Τετάρτη (16/01), τα στοιχεία και φωτογραφίες του 57χρονου καθηγητή, ο οποίος εμπλέκεται ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον:

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Ελευθέριο-Αλέξανδρο του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά Κρήτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ένταση κατά την κατάθεση

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανακρίτρια και εισαγγελέας Χανίων είχαν αποφασίσει την προφυλάκισή του, μετά την μαραθώνια κατάθεσή του στην πρώτη.

Από την κατάθεση αυτή δεν έλειψαν οι εντάσεις. Είναι ενδεικτικό ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του 57χρονου ζήτησε ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας της απολογίας.

Σε βάρος του καθηγητή, έχουν απαγγελθεί επιπλέον κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά από καταγγελία για πρόσφατο περιστατικό σε βάρος μαθήτριας, με τις αστυνομικές αρχές να διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ