Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 21η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Διαφωνίες, προβλήματα και καθυστερήσεις

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σήμερα Πέμπτη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργώντας προβλήματα ή και καθυστερήσεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Από την άλλη δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε όπως θα θέλαμε σε όσα έχουμε να κάνουμε, ενώ οι σκέψεις μας μπορεί να μας δημιουργήσουν συναισθηματική αναμόχλευση.

Ζώδια: Προσοχή στις εντάσεις και τα παιχνίδια εξουσίας

Πιθανώς να έχουμε διαφωνίες ή ένταση με φίλους και γείτονες και χρειάζεται προσοχή όταν στέλνουμε μηνύματα να έχουν τον σωστό παραλήπτη. Από την άλλη, η κύρια όψη της μέρας που σχηματίζεται τις πρωινές ώρες είναι το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που λειτουργεί σαν μαγνήτης της έντασης στις επαφές μας, προκαλώντας παιχνίδια εξουσίας, έντονο συναισθηματισμό κυρίως στις ερωτικές σχέσεις, τάση για ζήλια, κτητικότητα αλλά και εμμονές. Αν βέβαια κάποια-ος είναι μόνη-ος τότε μπορεί να δείξει εμμονή με κάποια προηγούμενη σχέση που ίσως δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της-ου. Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα προσπαθούμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων.

Ζώδια: Έντονο το συναίσθημα του ανικανοποίητου

Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται. Τις βραδινές ώρες με το εξάγωνο Σελήνης-Άρη θα είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα και θα υπάρχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή τις πρωινές ώρες σε συνδυασμό με την Πλουτώνια όψη της ημέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σας ζωή, δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια. Όμως είναι κρίμα να μην αξιοποιήσετε το μοναδικό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σήμερα. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούσατε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο και να έχετε και κέρδος.

Ταύρος

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς μπορεί ένα επιπόλαιο σχόλιο να σας οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα, αν εστιαστείτε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις και να μαλώσετε για οικονομικά ζητήματα σήμερα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι η δουλειά σας απαιτεί πολύ χρόνο και δεν μπορείτε να κοπείτε σε 100 κομμάτια για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους.

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μου Δίδυμοι σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής, γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν. Δυσαρέσκειες με συνεργάτες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό σας σήμερα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση ή και ένα αλαλούμ στην επικοινωνία το πρωί. Παρόλα αυτά εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως ό,τι κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να το υπερπηδήσετε. Μάλιστα αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, που ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους. Το μελανό σημείο της ημέρας για τους αδέσμευτους είναι να νιώθουν πιο έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας και να μελαγχολούν ή να σκέφτονται μια παλιότερη σχέση που δεν ευδοκίμησε. Από το απόγευμα θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά ζητήματα και ίσως οικογενειακά.

Λέων

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να κάνει το πρωί τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες με αντιπαραθέσεις, εντάσεις και τάση για παιχνίδια δύναμης, καθώς υποβοηθείται αυτό το κλίμα κι από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά μην τσιμπήσετε και μπείτε στη διαδικασία να συμμετέχετε ή να πάρετε το μέρος κάποιου, γιατί τελικά θα βρεθείτε εσείς μπλεγμένοι. Ακόμη προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή με τη Σελήνη στον Τοξότη. Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις, καθώς θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αντ’ αυτού κοιτάξτε να αξιοποιήσετε θετικά το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο στη δουλειά και στα οικονομικά σας.

Παρθένος

Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Ακόμη βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Από την άλλη προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνετε χωρίς να τα έχετε υπολογίσει όπως πρέπει, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σήμερα ακόμη μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πάνω σε μια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας έχει γίνει. Ή μπορεί να έχετε μυστικές συνομιλίες ή συνεντεύξεις για δουλειά που σας δελεάζουν με ένα θετικό οικονομικό όφελος, αλλά προσέξτε να τις κάνετε τις απογευματινές ώρες για να αποφύγετε μια υπόσχεση σε ώρες που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή που πιθανώς να μην πραγματοποιηθεί.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, η απαιτητική όψη με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, μην προχωρείτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε μια επαγγελματική συμφωνία. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα είστε πιο άνετοι και σε καλύτερη διάθεση.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή η Σελήνη κάνει απαιτητική όψη το πρωί με τον Ερμή και υποβοηθείται κι από το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιαστείτε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Με την επιρροή της όψης αυτής μπορεί άνετα να γοητεύσετε κάποιο πρόσωπο ή να κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία. Θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν από το απόγευμα κι έπειτα.

Τοξότης

Η όψη Ήλιου-Πλούτωνα σας σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας ή τα πράγματα στη δουλειά ή στις σχέσεις, αλλά λίγη ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να μην κάνετε υπερβολές. Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε απογοήτευση γιατί δεν πάνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλετε μπροστά κι όλο και κάτι σας εμποδίζει, είτε οι συνθήκες της εποχής για να κάνετε αυτό που θέλετε είτε άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου με το τρίγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα μπορεί να είναι έντονο, αλλά προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τη διάθεση αυτή στον σύντροφο σας ή στην οικογένεια σας. Το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας προς τον Άρη στον Ζυγό θα λειτουργήσει υπέρ σας από το απόγευμα και μετά.

Αιγόκερως

Πώς μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή το σπίτι είναι σοβαρές και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δε νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας, είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση: «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τις διαφωνίες κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα.

Υδροχόος

Σήμερα δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη εσείς κυρίως στον χώρο της εργασίας. Καλά κάνετε που αναλαμβάνετε ευθύνες, αλλά μπορεί να κατηγορηθείτε ότι γίνεστε συγκεντρωτικοί και δεν μοιράζεστε με τους άλλους αυτά που πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε ένα σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Από την άλλη, η όψη Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί για όσες-ους είναι αδέσμευτες-οι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα και ίσως και κάπως φορτισμένη συναισθηματικά και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές, κλπ.

Ιχθείς

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σας καλεί να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Τις πρωινές ώρες όμως, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία ή και στις μετακινήσεις σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας. Προσέξτε οικονομικά ζητήματα τις βραδινές ώρες, αλλά και ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας και είναι προτεραιότητα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ