Ο “γύφτος” ήταν πονηρός, ο αστυνομικός όμως “γάτα”


Ο “γύφτος” ήταν πονηρός, ο αστυνομικός όμως “γάτα”. Συγνώμη από κάποιους για τον χαρακτηρισμό, αλλά κουραστήκαμε να γράφουμε κομψά γι’ αυτά τα αποβράσματα που κατακλέβουν κάθε βράδυ

Ίδιο όχημα, ίδιο πλήρωμα (ειδικό όχημα Φυλής) διαφορετικές επιτυχίες.

Περι ώρα της (20/09/2023) 17:50 στα Άνω Λιόσια βρέθηκαν εντός οχήματος Smart πλήθος χρυσαφικών μεγάλης αξίας επιμελώς κρυμμένα σε κουτί κάτω από το κάθισμα του οδηγού Ρομά ο οποίος κατά τον έλεγχο προσπάθησε να διαφύγει και δεσμεύτηκε.

Πουλούσε “πνεύμα” ο 18χρονος δράστης “Της γυναίκας μου είναι” – “Γάτα” ο αστυνομικός

Οδηγός και όχημα μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Φυλής όπου οι αστυνομικοί ενήργησαν τηλεφωνικά με τα τμήματα ασφάλειας Δυτικής Αττικής για να ενημερωθούν αν υπήρχε σε πρόσφατο χρόνο κλοπή αν και ο οδηγός διαμαρτυρόταν ότι τα χρυσαφικά είναι ιδιοκτησίας του.

Τελικώς το ένστικτο τους βγήκε αληθινό και ενημερώθηκαν απο την Ασφάλεια Μεγάρων πως προ μιας ώρας υπήρχε παθών που κατέθετε ότι είχε εισέλθει στην οικία του περί ώρα 17:00 (ενώ μέσα στην οικία του κοιμόταν η ανήλικη 10χρονη κόρη του) ένας Ρομά με μαύρα ρούχα και με μέσω διαφυγής ένα Smart και πως είχε αφαιρέσει πλήθος χρυσαφικών μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και τον δράστη και τα χρυσαφικά.

Μετέφεραν το άτομο και το όχημα στο ΤΑ Μεγάρων όπου τελικά συνελήφθη για διακεκριμένη κλοπή, κατασχέθηκε το όχημα και παραδόθηκαν όλα τα χρυσαφικά στον παθόντα ο δράστης οδηγήθηκε στον ανακριτή καθότι σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει σωρεία παρόμοιων αδικημάτων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ