Τι κάνεις λάθος. Μία YouTuber σου λέει γιατί δεν μπορείς να φορέσεις ποτέ σωστά το φουλάρι σου


Υπάρχουν μερικά αξεσουάρ που αναβαθμίζουν μοναδικά τις χειμερινές εμφανίσεις μας. Παράλληλα, συνήθως, είναι και εκείνα που μπορούν πιο εύκολα να μας βάλουν τρικλοποδιά γιατί δεν είμαστε πάντα σίγουρες πώς να τα φορέσουμε σωστά.

Τα φουλάρια, τα κασκόλ, τα μεγάλα μαντήλια και οι πασμίνες ανήκουν φυσικά σε αυτή την κατηγορία. Οι περισσότερες έχουμε πιάσει τους εαυτούς μας να χαζεύουμε στο απέναντι τραπέζι της καφετέριας κάποια υπέρκομψη γυναίκα να έχει δεμένο το φουλάρι της γύρω από τον λαιμό της με τέτοιο τρόπο σα να ήταν εκεί πάντα. Απόλυτα ταιριαστό με το παλτό ή την ζακέτα της, προσδίδοντας φως και έξτρα γοητεία στο περίγραμμα του προσώπου της.

Ίσως αναρωτιέσαι πως γίνεται να μην είσαι σε θέση να πετύχεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο και να καταλήγεις να δείχνεις πάντα σαν παραφουσκωμένος χιονάνθρωπος ακόμα κι όταν φοράς το πιο όμορφο φουλάρι, αυτό που δεν χόρταινες να χαζεύεις στην κρεμάστρα του μαγαζιού.

Μία fashion blogger που αγαπάει το συγκεκριμένο αξεσουάρ έχει αναλάβει να σου λύσει το πρόβλημα και να σου δείξει τι κάνεις λάθος τόσο καιρό και αποτυγχάνεις κάθε φορά και σου δείχνει πολλούς διαφορετικούς τρόπους να δέσεις το φουλάρι ή την πασμίνα σου ανάλογα με το μέγεθος της και το στυλ της.

Δες το βίντεο.


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ