Πολίτης, θύμα κλοπής στέλνει ευχαριστήρια επιστολή: “Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου”


Αυτούσια η επιστολή που έστειλε ο κος Κ., κάτοικος Μεγαρέων, που το απόγευμα της Τετάρτης 20/09 έπεσε θύμα κλοπής από 19χρονο Ρομά (δείτε ΕΔΩ) και ενώ στο σπίτι βρισκόταν ο ίδιος και τα τέσσερα παιδιά του.

Συγκλονίζουν τα λόγια του και οι ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς του Α.Τ. Φυλής.

Αγαπητοι κύριοι,
την Τετάρτη 20/9/2023, δράστης εισέβαλε στην οικία μου στις 17:30 μ.μ. και ενώ στο δωμάτιο κοιμόταν η 12χρονη κόρη μου και εγω βρισκόμουν με τα άλλα 3 παιδιά μου, σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού και αφαίρεσε κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Για καλή μας τύχη, το ειδικό όχημα Φυλής, με πλήρωμα τους Αρχιφύλακα Μαγόπουλο και υπαρχιφύλακα Ζυμάλη, λειτουργώντας ενστικτωδώς και χάρη στην άριστη εκπαίδευση που έχουν λάβει, συνέλαβαν τον δράστη μέσα σε 45 λεπτά από την ώρα της κλοπής!

Κατόπιν, συνεργάστηκαν άψογα με το πλήρωμα της άμεσης δράσης που είχε έρθει στο σπίτι μου αλλά και με το τμήμα ασφάλειας Μεγάρων, με αποτέλεσμα στα επόμενα 15 λεπτα, να ταυτοποιηθεί ο δράστης και τα κλοπιμαία!

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, να τους ευχηθώ να έχουν υγεία οι ίδιοι και οι οικογένειές τους και να τους δώσω συγχαρητήρια για την αποτελεσματική δουλειά που έκαναν και η οικογένειά μου, γλίτωσε από μια μεγάλη ζημιά!

Με εκτίμηση

Θωμάς Κ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.policenews.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ