Νυχτερινή έφοδος του Α/ΓΕΣ στους Έλληνες κομάντο (pics)


Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατού βρέθηκε στις βραδινές ασκήσεις των μονάδων ειδικών δυνάμεων

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε χθες (15/1/2019) νυχτερινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων.

Αρχικά, μετέβη στο Πεδίο Βολής Κανδηλίου, όπου παρακολούθησε νυχτερινή βολή φορητού οπλισμού με διόπτρες νυχτερινής σκόπευσης και παρατήρησης, που εκτέλεσαν στελέχη του Επιτελείου της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων (ΓΕΣ/ΔΕΔ), του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και της Σχολής Αλεξιπτωτιστών (ΣΧΑΛ).

Στη συνέχεια, μετέβη στην έδρα του ΚΕΕΔ, όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση ειδικότητας «Χειριστών Ελαστικής Λέμβου (ΧΕΛ)», των Οπλιτών Θητείας της 2018 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ.

Τέλος, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο ΚΕΕΔ, επιθεώρησε τους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους, για την κάλυψη των αναγκών των στελεχών του ΚΕΕΔ και τις εργασίες συντήρησης – ανακαίνισης Λόχου Νεοσυλλέκτων.

Ο Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη και τους καταδρομείς για το υψηλό ηθικό και την υπερηφάνεια τους, αλλά και τη συνεχή και έντονη προσπάθεια που καταβάλλουν στην επίπονη, συνεχή και απαιτητική εκπαίδευσή τους.



Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ