Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 25η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ευνοείται η επικοινωνία

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με μια ιδιαίτερα θετική όψη καθώς ο Ερμής από την Παρθένο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, μια από τις πιο τυχερές όψεις για θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τον γραπτό και προφορικό λόγο, τις σπουδές, τις επαγγελματικές και οικονομικές διευθετήσεις, την προώθηση της δουλειάς και των ταλέντων μας αλλά και τις μετακινήσεις μας. Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές, καθώς υπάρχει και μια υποστηρικτική Σελήνη από τον Υδροχόο που σχηματίζει όψη αρμονίας με τον Ήλιο στον Ζυγό. Ας την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία: Ευνοϊκές συνθήκες για επίτευξη και υλοποίηση στόχων

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και δικτύωση, στην επικοινωνία θα υπάρξει άνεση, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις. Όσοι αναζητούν εργασία θα πρέπει να συντονίσουν τις προσπάθειές τους θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, εφικτή θα είναι η συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν σε παλιά ζητήματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό.

Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν, να κάνουν καινούργιες γνωριμίες, άνοιγμα θα υπάρξει για έναρξη νέας σχέσης. Όσοι διατηρούν σταθερό δεσμό θα μπορέσουν να συνεννοηθούν με το ταίρι τους, από κοινού θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξέλιξης, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και όχι μόνο φέρνει στο προσκήνιο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Να έχετε τον πλήρη έλεγχο του πορτοφολιού σας αλλά και της δουλειάς σας και να μην τον εκχωρείτε σε κανέναν άλλο. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, αφού ο Ερμής από τον τομέα της εργασίας σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον τομέα των οικονομικών. Όμως η μέρα έχει ενδιαφέρον και σε θέματα συνεργειών, φιλικών κι επαγγελματικών σχέσεων. Αν περιμένατε το πράσινο φως για να ξεκινήσει κάτι στα επαγγελματικά σας μπορεί άνετα να προκύψει σήμερα. Μην αφήνετε δύσκολες συζητήσεις όμως για το τέλος της εβδομάδας με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της.

Ταύρος

Σήμερα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στο ζώδιο σας, δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα και μην τα αφήνετε για το τέλος της εβδομάδας. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Η Σελήνη από τον Υδροχόο σαφώς αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στην καθημερινότητα σας αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Δίδυμοι

Πιο ευχάριστη και χαλαρή η εκκίνηση της εβδομάδας αγαπητοί μου Δίδυμοι, ενώ η Δευτέρα είναι εξαιρετική αν θέλετε να κυνηγήσετε θέματα της δουλειάς και να κλείσετε εκκρεμότητες. Μην τις αφήσετε για το τέλος της εβδομάδας γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανό σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά ή οικογενειακά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια της μέρας, αξιοποιήστε στο έπακρο τη Δευτέρα γιατί τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα εκπλήξουν κι εσάς.

Καρκίνος

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας, να περάσετε από συνεντεύξεις, να στείλετε ένα βιογραφικό μην το αναβάλλετε για αύριο. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ.

Λέων

Μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα Δευτέρα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η δημιουργική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σας πιέζει λίγο σε επίπεδο σχέσεων, αλλά δεν θα χαλάσει την καλή σας διάθεση.

Παρθένος

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή από το ζώδιο σας με τον Δία είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Εξαιρετική μέρα για την επικοινωνία, τις επαγγελματικές επαφές, για θέματα σπουδών, για νομικά ζητήματα. Το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με σωστή κρίση και είστε πιο επινοητικοί. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να ψαχτείτε σε θέματα οικονομικών. Ενδεχομένως να έχετε μια καλή οικονομική πρόταση ή να βρείτε κάποια δουλειά που πέρα από την αξιοποίηση των ταλέντων σας θα σας προσφέρει κι ένα καλύτερο οικονομικό πλαίσιο.

Ζυγός

Πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον είναι οι έγνοιες σας σήμερα και προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Η Σελήνη από τον φιλικό σας Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική κι έτσι όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε μπορείτε να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο της μέρας για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει και μια πρόταση πιθανώς και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά θα θέλετε να βεβαιωθείτε πρώτα και μετά να την κοινοποιήσετε. Αν έχετε κάποια εκκρεμότητα με ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τράπεζες, κάρτες, δάνεια, φορολογικά ζητήματα είναι πιθανό να βρείτε κάποια λύση σήμερα.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η μέρα για σας με το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Δία στον Ταύρο. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να γιορτάζετε ένα γεγονός ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα για να μοιραστείτε τα νέα σας ή να κανονίσετε ίσως και κάποιο ταξιδάκι ή διακοπές για αργότερα μέσα στο φθινόπωρο. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε ή και να κάνετε μια συμφωνία που θα αποβεί θετική για το μέλλον της καριέρας σας. Μολονότι η Σελήνη στον Υδροχόο δεν είναι η αγαπημένη σας δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή ή το σπίτι ενδεχομένως να σας απασχολήσουν.

Τοξότης

Μια μέρα που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις είναι η σημερινή, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια εξαιρετική μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις ή αν θέλετε να προσλάβετε κάποιο άτομο για να σας βοηθά ή να εργάζεται για εσάς. Θετικά νέα μπορεί να έχετε και για μια δουλειά αν έχετε στείλει κάποιο βιογραφικό ή αν ψάχνετε γενικότερα. Πέραν όλων αυτών η μέρα προσφέρεται και για να την αξιοποιήσετε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Επαγγελματικά ραντεβού μπορεί να πάνε εξαιρετικά.

Αιγόκερως

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία σε ζώδια της γης όπως το δικό σας. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τις σπουδές, την επιμόρφωση ή και τα μελλοντικά σας επαγγελματικά βήματα. Ιδανική μέρα και για να αλλάξετε παραστάσεις ή να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει εξελίξεις και σε θέματα οικονομικών ή μπορεί τα οικονομικά να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ώστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε τη σημερινή μέρα. Σημαντική μέρα και για θέματα οικονομικά, για διαπραγματεύσεις, για να προωθήσετε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σαφώς προσδίδει ένα μεγαλύτερο άγχος για να πάνε όλα καλά, αλλά οι θετικές όψεις της θα σας κάνουν στο τέλος της ημέρας να χαμογελάσετε.

Ιχθείς

Θετική στο σύνολο της η σημερινή μέρα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Η Σελήνη στον Υδροχόο σαφώς στρέφει την προσοχή σας σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας και μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη πρόοδο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ