Τραγωδία στη Φλόριντα: Τρία μικρά παιδιά κλείστηκαν σε ψυγείο και πάγωσαν μέχρι θανάτου


Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου τρία μικρά παιδιά, ηλικίας ενός, τεσσάρων και έξι ετών βρήκαν τραγικό θάνατο, εγκλωβισμένα σε ένα ψυγείο.

Τα άτυχα παιδιά έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τους, όταν για άγνωστο λόγο, μπήκαν μέσα στο ψυγείο και παγιδεύτηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα παιδιά έπαιζαν υπό την επίβλεψη της μητέρας του 4χρονου κοριτσιού, η οποία ισχυρίζεται πως τα άφησε για ελάχιστα λεπτά μόνα τους, προκειμένου να πάει στην τουαλέτα.

Όταν επέστρεψε στην αυλή και δεν τα είδε, άρχισε να ψάχνει έντρομη παντού, ξυπνώντας ακόμα και τη γιαγιά των άλλων δύο παιδιών που κοιμόταν στο σπίτι, πριν από τη βραδινή της βάρδια στη δουλειά.

Οι δύο γυναίκες έψαξαν μέχρι και σε ένα γειτονικό εγκαταλελειμμένο οίκημα, με το μυαλό τους να πηγαίνει στο χειρότερο αφού τα παιδιά ήταν άφαντα.

Τότε σκέφτηκαν να κοιτάξουν μέσα στο ψυγείο, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Οι Αρχές διερευνούν πλέον τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό που βύθισε στο πένθος και τη θλίψη δύο οικογένειες.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιστεύεται πως όταν τα παιδιά μπήκαν στο ψυγείο για να παίξουν, η πόρτα έκλεισε, καταδικάζοντάς τα σε μαρτυρικό θάνατο, αφού δεν μπόρεσαν ποτέ να την ανοίξουν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ