Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 26η ημέρα του Σεπτεμβρίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Κατάλληλη η μέρα για διεκπεραίωση υποχρεώσεων

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο σχηματίζοντας μια σειρά όψεων με τον Δία, τον Άρη και την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες, δίνοντας μας ώθηση για να σχεδιάσουμε τη μέρα μας και να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Η όψη της όμως που χαρακτηρίζει τη μέρα είναι το τετράγωνο με τον Ουρανό τις μεσημεριανές ώρες, καθώς θα μας επηρεάζει σε όλο το υπόλοιπο της μέρας, δημιουργώντας τάση για περισσότερο άγχος, απότομη αλλαγή πλάνων, μικρές αλλά ενοχλητικές καθυστερήσεις ή προβλήματα που δεν τα περιμένουμε. Μπορεί να είμαστε πιο ανήσυχοι νοητικά, σε φάση υπερδραστηριοποίησης και η τάση είναι να αναλαμβάνουμε περισσότερα από αυτά που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. Κάποιοι μπορεί να βιώνουν μεγαλύτερη ένταση, γι’ αυτό θέλει προσοχή στην οδήγηση. Όπως πάντα η ευελιξία και η ηρεμία σώζει την κατάσταση. Η όψη συνδέεται πολλές φορές και με ξαφνικές ειδήσεις όχι απαραίτητα αρνητικές. Μετά την όψη αυτή η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης που θα περάσει στους Ιχθύς σύμφωνα με την πρόβλεψη της Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για επιπόλαιες και σπασμωδικές ενέργειες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα ακουστούν καινοτόμες προτάσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν οι ενέργειες, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις καθυστερήσεις, η οποιαδήποτε αναβολή θα έχει αρνητικές επιπτώσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη σχέσης, ωστόσο ενδεχομένως οι αρχικές επαφές να είναι κάπως χαλαρές ή απρόσωπες.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό, οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές. Δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστεί η ρουτίνα, ίσως κάποιοι να θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, ωστόσο οι συνθήκες ενδεχομένως να μην είναι ευνοϊκές για ριζικές αλλαγές. Στον εργασιακό χώρο καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι έντονες αντιπαραθέσεις, οι ρήξεις θα φέρουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι συνεργασίες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές. Οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για βελτίωση σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τις πρωινές ώρες τις επαφές σας σε επίπεδο προσωπικό κι επαγγελματικό. Στην πορεία το τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζει τα οικονομικά, φέρνοντας ίσως κάποια απρόοπτα πιθανώς όμως όχι άσχημα. Μπορεί δηλαδή να υπάρξει και μια θετική εξέλιξη σε κάποιο οικονομικό ζήτημα. Φυσικά θα είστε πολύ προσεκτικοί σήμερα ιδιαίτερα σε on-line αγορές. Μη βιάζεστε να αγοράσετε κάτι αν δεν έχετε δει σωστά τις χρεώσεις. Γενικότερα προστατεύστε τις κάρτες σας και αποφύγετε ηλεκτρονικές συναλλαγές, ειδικά αν σας φαίνεται κάτι ύποπτο. Ακόμη δεν είναι μια καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ή υπογραφές συμφωνιών.

Ταύρος

Δεν ξέρω αν ξέρετε από διαλογισμό ή έστω πώς να ηρεμείτε τον εγκέφαλο σας όταν υπερλειτουργεί και δεν μπορείτε ακόμη κι εσείς οι «Βούδες» του ζωδιακού να έχετε υπομονή με τους άλλους. Ειδικά σήμερα μπορεί να τους βρίσκετε όλους ενοχλητικούς ή όντως μπορεί να σας διακόπτουν οι άλλοι συνέχεια με ένα δικό τους πρόβλημα ή γιατί απλώς κάτι θέλουν να σας πουν. Πριν κάνετε επίθεση όμως, ακόμη κι αν σας πνίγει το δίκιο, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, να μην παίρνετε φυσικά προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Με την όψη Σελήνης-Ουρανού πάντως πέρα από απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και πολύ πρωτότυπες ιδέες. Ας είστε πιο προσεκτικοί, αλλά και πιο υπομονετικοί κυρίως στον χώρο της δουλειάς από το μεσημέρι κι έπειτα.

Δίδυμοι

Ενώ οι πρωινές ώρες είναι αρκετά βοηθητικές, στην πορεία το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού, ακριβώς γιατί επηρεάζει την ψυχολογία σας, μπορεί να σας κάνει σήμερα εξαιρετικά ανήσυχους ή μπορεί να έχετε ένα τρομερό άγχος, όχι απαραίτητα με αιτία. Βέβαια για κάποιους μπορεί η αιτία να είναι θέματα δουλειάς, μια σχέση με ένα συνεργάτη που δεν μπορείτε να υποφέρετε τη συμπεριφορά του, μπορεί να είναι το πρόβλημα ενός ατόμου από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να «γειωθείτε» λίγο και μην αναλώνετε την ενέργεια σας σε φόβους και άγχη. Βρείτε λίγο χρόνο για γυμναστική ή λίγο περπάτημα, χαλαρώστε ακούγοντας μουσική, κάνοντας ευχάριστες και χαλαρές δραστηριότητες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βέβαια ας είστε προετοιμασμένοι και για κάποια απρόοπτα σήμερα κυρίως στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Μια περίεργη, έντονη και κάπως ηλεκτρισμένη μέρα έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα αγαπητοί μου Καρκίνοι κι ίσως χρειαστεί να λειτουργήσετε πυροσβεστικά κάποιες στιγμές ανάμεσα σε οξυμένες καταστάσεις σε σχέσεις. Δεν είναι ακριβώς η καλύτερη μέρα για μια σύσκεψη, εκτός αν συμφωνήσετε όλοι ότι απλώς θα ρίξετε ιδέες στο τραπέζι προκειμένου να γίνει η δουλειά καλύτερα και να τη βελτιώσετε. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποια ξαφνική είδηση που αφορά κάποιο οικονομικό θέμα.

Λέων

Μια «πικάντικη» μέρα στη δουλειά σάς περιμένει σήμερα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι από νωρίς για αρκετά απρόοπτα. Ίσως χρειάζεται να αναλάβετε κάτι που δεν είναι αρμοδιότητα σας κι αυτό να σας εκνευρίσει λίγο ή μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες σας και να έρχεστε σε δύσκολη θέση να πάρετε την πλευρά κάποιου. Αν δείτε τα σκούρα προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και μην το ζήσετε σαν να είναι δικό σας δράμα. Πιθανώς από την άλλη να υπάρχει μια έκρυθμη κατάσταση στο σπίτι.

Παρθένος

Εσείς οι οργανωτικοί τύποι του ζωδιακού μπορεί σήμερα να ζοριστείτε καθώς μπορεί να προκύψουν πολλά απρόοπτα στη μέρα σας. Κι επειδή είναι δύσκολο να τα προβλέψετε, καλό είναι απλώς να δείξετε ευελιξία και να μην γκρινιάζετε επειδή κάτι αλλάζει απροειδοποίητα. Από την άλλη, δείτε το σαν μια ευκαιρία να δείξετε την επινοητικότητα σας και τις δημιουργικές σας ιδέες. Άλλωστε μπορεί να έχετε αρκετά πρωτότυπες ιδέες ή και ιδέες που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Οι γεννημένοι αρχές τρίτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί και στις μετακινήσεις και στις επαφές σας.

Ζυγός

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, μια από τις απρόβλεπτες όψεις, μπορεί να δημιουργήσει πολύ έντονα συναισθήματα σήμερα άγχος, ένταση, τάση να επαναστατήσετε. Η ένταση μπορεί να είναι έντονη σε θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας αλλά και τα οικονομικά. Προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας και αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορείτε να απευθυνθείτε και μπορεί να σας συμβουλέψει πώς πρέπει να διαχειριστείτε μια κατάσταση, δεν θα ήταν κακή ιδέα να επικοινωνήσετε μαζί του. Σήμερα ακόμη ελέγξτε προσεκτικά όποια αγορά κάνετε ιδιαίτερα με κάρτα ή on-line για κρυφές χρεώσεις.

Σκορπιός

Μια πιο έντονη μέρα θα έχετε σήμερα αγαπητοί μου Σκορπιοί καθώς η Σελήνη δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και φέρνει απρόοπτα, ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στις σχέσεις σας και ίσως κάποιες ενστάσεις από συνεργάτες ή τον σύντροφο σας. Πριν απαντήσετε, πριν εξαπολύσετε επίθεση σε όποιον τολμήσει να σας αμφισβητήσει, προσπαθήστε να ακούσετε τι έχει να πει η άλλη πλευρά και δείξτε συμβιβαστικό πνεύμα. Δεν είναι το καλύτερο σας, αλλά ίσως έτσι κερδίσετε περισσότερα.

Τοξότης

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργεί μια ανεξέλεγκτη κατάσταση στην καθημερινότητα σας σήμερα και σίγουρα δεν θα έχετε τον ολοκληρωτικό έλεγχο, κάτι που μπορεί να σας αγχώσει. Προσπαθήστε να μην μπείτε σε αυτή τη διαδικασία από την αρχή, χαλαρώστε, αποδεχτείτε ότι δεν μπορούμε πάντα να ελέγχουμε τους γύρω μας ή τις καταστάσεις και μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα σας. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο σε θέματα δουλειάς ή και σε ζητήματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση. Το άγχος δεν θα σας βοηθήσει όσο το να προσπαθήσετε να καλμάρετε. Χρειάζεται και γι’ αυτό πειθαρχία.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση σε θέματα που αφορούν τους συνεργάτες σας, μια ομάδα που έχετε κοινά συμφέροντα ή στόχους, τους φίλους, ακόμη όμως και τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας. Μπορεί κάτι ξαφνικό να σας βγάλει από το πρόγραμμα σας, όχι απαραίτητα για κακό λόγο βέβαια. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως ηλεκτρισμένη σήμερα, προσπαθήστε να μην υψώσετε τους τόνους και κοιτάξτε με την υπομονή και την πειθαρχία που σας διακρίνει να δώσετε λύσεις σε ό,τι προκύψει. Σήμερα όμως μπορεί να έχετε και μια καλή ιδέα να μοιραστείτε με τους συνεργάτες ή φίλους σας. Προσοχή και στα οικονομικά.

Υδροχόος

Το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση ή άγχος, ενώ από την άλλη μπορεί να προκύψει και κάτι είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, το οποίο να σας βγάλει εντελώς εκτός προγράμματος ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να βγει πιο εύκολα μια απαιτητική μέρα σαν τη σημερινή. Ακόμη, σήμερα μπορεί να νιώθετε κάποιες ενοχές γιατί μπορεί να παραμελείτε τα αγαπημένα σας άτομα εξαιτίας των πολλών ωρών εργασίας. Αντί να εκνευρίζεστε προσπαθήστε να εξηγήσετε στους δικούς σας την υπερπροσπάθειά σας.

Ιχθείς

Μια απαιτητική μέρα αγαπητοί μου Ιχθύες, παρόλα αυτά το περίεργο της ημέρας είναι τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν στην επικοινωνία με τους άλλους ή στις μετακινήσεις σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο τι λέτε και πού το λέτε. Ζητήστε γραπτές διαβεβαιώσεις σε συμφωνίες και γενικώς κρατήστε από την πλευρά σας μια πιο «τυπική» στάση. Αν είστε γεννημένοι τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητα σας, ενώ ίσως μάθετε και κάτι που αφορά σε κάποιον στενό συγγενή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ