Ο κομβικός ρόλος του Πολάκη την ώρα που οι “παραδοσιακοί” σφυροκοπούν


Κι εν μέσω της εσωκομματικής αναταραχής δείχνει να αποκρυσταλλώνεται η εικόνα για τον αναβαθμισμένο ρόλο του Παύλου Πολάκη

Οι πρώτες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη με την επιλογών των άμεσων συνεργατών του και την τοποθέτηση προσώπων σε θέσεις κλειδιά έφεραν γκρίνιες, ότι τόσο για τα άτομα όσο για τον τρόπο με τον οποίο έγιναν.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέργιος Καλπάκης ήταν οι δύο πρώτοι που αντέδρασαν, καθώς έμαθαν για την απομάκρυνσή τους από τις ιστοσελίδες. Πυρά κατά του νέου προέδρου εξαπέλυσαν και στελέχη της λεγόμενης ομπρέλας.

Κι εν μέσω της εσωκομματικής αναταραχής δείχνει να αποκρυσταλλώνεται η εικόνα για τον αναβαθμισμένο ρόλο του Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με το Mega φαίνεται να αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο ενός «σκιώδους» προέδρου, υπερσυντονιστή του κοινοβουλευτικού ελέχγου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα είναι το αυτί και το μάτι του κ.Κασσελάκη στη Βουλη και θα θα περνούν πολλά πράγματα από τα χέρια του. Θα ελέγχει τις ποιος αναλαμβάνει τι, ποιες ερωτήσεις θα φεύγουν, πώς θα γίνεται ο κοινοβουλευτικός έλεγχος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ