Κακοκαιρία Elias: Κλειστά σχολεία και σε Στυμφαλία, Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνη και Άργος – Μυκήνες

Λόγω της εξέλιξης της κακοκαιρίας Elias, σε κάποιες περιοχές, οι δημόσιες και οι δημοτικές, εκπαιδευτικές δομές, θα μείνουν κλειστές, την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων, όλα τα σχολεία στην δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας, θα μείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, μετά και το μήνυμα του 112. Η απόφαση αφορά όλες τις δομές.

Για την Τετάρτη, 27 του μήνα, τα σχολεία του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα παραμείνουν κλειστά, όπως έγινε και την Τρίτη. Αφορά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, αλλά και το ΚΔΑΠ.

Στην περιοχή του δήμου Νεμέας, κάποια σχολικά δρομολόγια, με λεωφορεία, δεν θα γίνουν, αφού έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στους δρόμους.

Επίσης, όλες οι δημόσιες και δημοτικές, σχολικές δομές του δήμου Άργους – Μυκηνών, θα μείνουν την Τετάρτη, 27 του μήνα, κλειστές, για προληπτικούς λόγους, αφού η κακοκαιρία, αναμένεται να εκδηλωθεί και στην Αργολίδα. Η απόφαση το δημάρχου, αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και όλα τα ΚΔΑΠ του δήμου.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ