Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Μόνο με Προαστιακό στο αεροδρόμιο

Κίνηση στους δρόμους: Ιδιαίτερα σοβαρά είναι τα προβλήματα στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής το πρωί της Τετάρτης λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης

Αυτήν την ώρα τα σημαντικότερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί καταγράφονται στον Κηφισό με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο στο τμήμα από Μεταμόρφωση μέχρι του Ρέντη.

Πολύ αυξημένη κίνηση την ίδια ώρα και στην κάθοδο της Μεσογείων και της Κηφισιάς, στον Καρέα προς Κατεχάκη, στη λεωφόρο Αθηνών από Χαϊδάρι προς Ασπρόπυργο αλλά και στην παραλιακή προς Πειραιά μετά τη συμβολή με τον Κηφισό.

Σύμφωνα με την τροχαία Αττικής κίνηση καταγράφεται:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου

Σημειώνεται ότι στην Αττική Οδό η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά.

Δείτε live την κίνηση

Κακοκαιρία Elias: Πρόβλημα στο Μετρό – Μόνο με Προαστιακό στο αεροδρόμιο

Αρκετά προβλήματα έχουν προκαλέσει στην Αττική τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Εκτός λειτουργίας το Μετρό στο τμήμα προς αεροδρόμιο. Πώς μετακινούνται οι πολίτες.

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Αττική η κακοκαιρία Elias, καθώς τα φαινόμενα είναι ακραία από τα ξημερώματα με τη βροχόπτωση να είναι σφοδρότατη και τους κεραυνούς να πέφτουν κατά δεκάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο δίκτυο σηματοδότησης του ΟΣΕ το οποίο χρησιμοποιεί τόσο το Μετρό όσο και ο Προαστιακός. Ο συρμός του Μετρό δεν φτάνει μέχρι το αεροδρόμιο και σταματά στη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να φτάσουν στο αεροδρόμιο θα πρέπει να μετεπιβιβαστούν σε συρμό του Προαστιακού, ο οποίος κινείται κανονικά προς όλες τις κατευθύνσεις και προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ