Σπανούλης: “Ο Ολυμπιακός είναι εδώ για το Final 4 και τους τίτλους” (vid)


Η Euroleague κάνει… focus στον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλά για το πόσο έχει βοηθήσει το παιχνίδι του ο Ντέιβιντ Μπλατ και τονίζει πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σαν στόχο την κατάκτηση τίτλων. Αποθεωτικά σχόλια από τον κόουτς των “ερυθρόλευκων”.

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Βασίλη Σπανούλη δημοσίευσε η Euroleague. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για όσα ζητά από τον ίδιο και την ομάδα ο Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ στο ίδιο βίντεο μιλά και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» για τον Kill-Bill.

«Ο Ντέιβιντ Μπλατ μου έχει εξηγήσει πώς θέλει να παίζει η ομάδα: Γρήγορα, με κίνηση μακριά από την μπάλα, σκληράδα, αθλητικότητα. Αυτό θέλει κι εμείς δίνουμε το 100% κάθε μέρα. Όπου έχει δουλέψει έχει φέρει καλά αποτελέσματα και πάντα νικά. Είναι ένας μεγάλος νικητής, ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Euroleague και είναι σπουδαίο για μένα, γιατί μαθαίνω πολλά όσον αφορά το μπάσκετ. Αφαιρεί πίεση από πάνω μου και προσπαθεί να με μάθει πράγματα που δεν έκανα πολύ στο παρελθόν, όπως οι back door πάσες. Μου αρέσει το σύστημά του και μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε ως ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Νασίλης Σπανούλης.

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Καλή ομάδα με ή χωρίς Σβεντ η Χίμκι”

Για τους στόχους του Ολυμπιακού, ο ηγέτης των Πειραιωτών τόνισε: «Στο τέλος της ημέρας, ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να πάει στο φάιναλ φορ, για να πάρει τίτλους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός».

Το βίντεο της Euroleague φιλοξενεί και δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος… αποθεώνει τον Σπανούλη: «Οσοι παίκτες έχουν τόσο μεγάλες επιτυχίες, είναι όλοι ίδιοι, όσον αφορά τα βασικά τους χαρακτηριστικά και τη νοοτροπία τους. Είναι αυτό το επίπεδο του επαγγελματισμού, η αφοσίωση στην τελειότητα. Ο Μπίλι, πέρα από όλα τα σπουδαία επιτεύγματά του, για τα οποία έχει πάρει δικαίως θέση στους καλύτερους στην ιστορία της Ευρωλίγκας, είναι από τους πιο απλούς στην προσέγγιση, έχοντας μεγάλη προσήλωση και προσοχή στη λεπτομέρεια καθημερινά».

Ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Αξέλ Τουπάν τόνισε για τον Σπανούλη: «Πάντα είναι εκεί, από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μερικοί το παίρνουν αψήφιστα, όμως αυτός όχι. Είναι ένας ωραίος τύπος, ο οποίος στο παρκέ δεν δείχνει συναισθήματα. Θέλει τόσο πολύ να νικά».

Παράλληλα, στο βίντεο της Euroleague αναγράφονται και παλιότερες δηλώσεις για τον Σπανούλη, από τους Διαμαντίδη, Καλάθη και Ιβκοβιτς.

Νικ Καλάθης: «Για να δείτε πόσο σκληρά δουλεύει… Με έκανε να δουλεύω αντίστοιχα σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο ως παίκτης».

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Είναι ακόμη ο καλύτερος της ομάδας του, είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι ένας εκ των καλύτερων που έχουν παίξει ποτέ στη Euroleague».

Ντούσαν Ιβκοβιτς: «Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο πιο επαγγελματίας παίκτης που έχω κοουτσάρει ποτέ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ