Το λάθος που κάνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου και σου προσθέτει χρόνια

Είχες σκεφτεί ποτέ πως μία κίνηση καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά σου μπορεί να προσθέσει μερικά χρόνια στην εμφάνισή σου; πως ο τρόπος που κρατάς το πιστολάκι και τη βούρτσα μπορεί να είναι ο λόγος που μεγαλοδείχνεις; Κι όμως, υπάρχουν μερικές θεωρίες που όχι μόνο απαντούν θετικά στις παραπάνω ερωτήσεις αλλά μας δίνουν και τα τεκμήρια για να πειστούμε.

Τα πράγματα είναι απλά. Σύμφωνα με τη θεωρία που διαβάσαμε στο Pure Wow, αρκετές γυναίκες όταν στεγνώνουν τα μαλλιά τους με βούρτσα, συνήθως τα χτενίζουν προς τα πίσω, κρατώντας τη βούρτσα οριζόντια. Με αυτόν τον τρόπο τα φέρνουν όλα πίσω, οι άκρες γυρίζουν έχοντας ως αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα look ξεπερασμένο, που παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες- πράγμα που καμία μας δεν θέλει και δεν εύχεται.

Τι πρέπει να κάνεις; Δοκίμασε να στεγνώνεις τα μαλλιά σου κρατώντας τη βούρτσα οριζόντια μόνο όταν είναι κοντά στις ρίζες των μαλλιών σου και καθώς στεγνώνεις στρίβε τη ελαφρά με κάθετη πλευρά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται περισσότερος όγκος και τα μαλλιά να αποκτούν μία ανάλαφρη κίνηση, όπως αρμόζει σε ένα νεανικό look.

Λες να είναι αυτή η κίνηση που θα κάνει τη διαφορά και θα σε κάνει να δείχνεις ακόμη νεότερη; Δοκίμασέ το και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ