Λάρισα: Συνελήφθη κακοποιός που εκκρεμούσε ένταλμα της Interpol – Κυκλοφορούσε με… πριόνια!


Λάρισα: Πρόκειται για 40χρονο υπήκοο Σερβίας που είχε… ξαφρίσει νωρίτερα ένα φορτηγό!

Να περπατά στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό Βρ. Αρμένη, περασμένα μεσάνυχτα, έχοντας μαζί του ένα σωρό εργαλεία βρέθηκε προχθές ένας 40χρονος υπήκοος Σερβίας, ο οποίος από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας αποδείχθηκε… διεθνής κλέφτης.

Αφού μπορεί να συνελήφθη για κλοπή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» αναζητούνταν από την Ιντερπόλ μετά από αίτημα των Αρχών της Σερβίας, καθώς εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ολιγόμηνης φυλάκισης από Πρωτοδικείο της χώρας του για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε περασμένα μεσάνυχτα προχθές να περπατά στο Κέντρο της πόλης κρατώντας ένα σωρό εργαλεία. Μεταξύ των οποίων δύο αναδευτήρες κότας, ένα αλφάδι ζυγίσματος, έναν συγκολλητή υδραυλικών σωλήνων, δύο βαλιτσάκια με διάφορα μικροεργαλεία, μία εργαλειοθήκη με πλήθος εργαλείων χειρός, ένα ηλεκτρικό πριόνι, ένα σιδερένιο κουτί, πριόνια και σπάτουλες, και τρεις εργαλειοθήκες με διάφορα εργαλεία.

Ούτε η ώρα το… δικαιολογούσε ούτε το πλήθος των εργαλείων και μάλιστα να τα μεταφέρει πεζός. Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο 40χρονος Σέρβος είχε κλάψει τα εργαλεία από φορτηγό αυτοκίνητο 46χρονου επαγγελματία και Αλβανού υπηκόου, ο οποίος διαπίστωσε την κλοπή ενώ θέλησε το πρωί να πάει στην εργασία του. Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 40χρονος αναζητείται από τη χώρα του, επίσης για κλοπές, ενώ στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα.

Χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, όπου πήρε προθεσμία για σήμερα το μεσημέρι, ενώ αναμένεται να απελαθεί. Στο μεταξύ, τα κλεμμένα εργαλεία αποδόθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ