Σκέρτσος: «Ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του Πολάκη καταπίνει τον Κασσελάκη, θα φτιάξουμε ξανά το ΟΑΚΑ»


«Θα φτιάξουμε ξανά το ΟΑΚΑ, ασφαλέστερο, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν», υπογράμμισε ο Υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην επίθεση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Μέρα με τη μέρα, ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη, οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη», σημείωσε ο Άκης Σκέρτσος σε δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα με τίτλο «ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ 2.0».

«Η δήλωσή του για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μίας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία. Γιατί; Διότι επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία –που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της– επενδύει 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου. Παρακμή είναι να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε –τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023– ότι πατούσε σε πήλινα πόδια. Παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών», προσέθεσε ο Υπουργός Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς. Ένα είναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, ασφαλέστερο, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν, χάρη στους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ 2.0», κατέληξε ο Άκης Σκέρτσος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ