Θοδωρής Μαραντίνης: «Ναι, πέρασα κρίση ηλικίας»


Ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχει χτίσει την καριέρα του και έχει μπει δυναμικά στη δεκαετία των 40.

Ο ίδιος μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του αποκαλύπτει αν πέρασε κρίση ηλικίας.

«Ναι. Βρίσκομαι σε αυτή τη φάση που κάνεις μια ανασκόπηση των όσων έχεις ζήσει, αναθεωρείς ιδέες και απόψεις που υποστήριζες για χρόνια. Εξετάζω όσα έχω κάνει σωστά, τα λάθη μου, τι πρέπει να αλλάξω, προβληματίζομαι, βλέπω από άλλη οπτική κάποια θέματα. Ευτυχώς, το περνάω με καλή διάθεση. Στα 40 νιώθεις πως ένας κύκλος ωραίος κλείνει και ανοίγει ένας νέος. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να μην επιμένεις να ζεις ξανά στον πρώτο κύκλο, αλλά να προχωρήσεις στον επόμενο. Μέχρι τα 40 υπάρχουν πράγματα που γίνονται δεύτερη φύση, οπότε πρέπει να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια για να τα αλλάξεις.

Βέβαια, χρονικά βίωσα την πρώτη μεγάλη κρίση όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Ιδίως με τον ερχομό του δεύτερου γιου μου, όπου ήμουν πιο συνειδητοποιημένος, σκεφτόμουν πως πρέπει να αλλάξω όλα όσα μου ήταν πλέον ενοχλητικά. Έφυγα από το εγώ και πήγα στο εμείς. Η όποια τρελή σκέψη εξαφανίστηκε γιατί υπήρχαν τα παιδιά. Ωστόσο, έπρεπε να ισορροπήσω ανάμεσα στη χαρά του ερχομού των παιδιών και την ερώτηση «Τι έγινε, δεν έχω πλέον ζωή;». Είναι επειδή είναι άγνωστος αυτός ο νέος ρόλος στον οποίο καλείσαι να ανταποκριθείς», λέει ο ίδιος στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ