Όλα όσα θα δούμε στο «Stars System» με την Άση Μπήλιου!


Στο 2ο επεισόδιο της εκπομπής «Stars System», η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου μας προετοιμάζει για την επιρροή, που θα φέρει στους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου το «Ματωμένο Φεγγάρι του Λύκου».

Η ολική σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που θα φέρει αλλαγές, ανατροπές αλλά και ευκαιρίες σε πολλούς.
Η Άση Μπήλιου αναλύει διεξοδικά ποια είναι τα ζώδια, που επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά από την έκλειψη και σε ποιους τομείς της καθημερινότητας θα πρέπει να προσέξουν.
Στη νέα ενότητα, «Astrotainment», η Άση Μπήλιου με την αστρολόγο Άντζελα Τίκη, προσεγγίζουν τα πρόσωπα της επικαιρότητας με αστρολογική ματιά και αποκαλύπτουν ποια γεγονότα, που θεωρητικά είναι άσχετα μεταξύ τους, έχουν άμεση σχέση όταν αναλύονται οι αστρολογικοί τους χάρτες.
Ποιος είναι ο κοινός «αστρολογικός» παρονομαστής σε δύο χωρισμούς, που απασχόλησαν την κοινή γνώμη;
Τι «συνδέει» τον μεγιστάνα της Amazon, Τζεφ Μπέζος, που παίρνει διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του Μακένζι Μπέζος με το διεθνούς φήμης μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, η οποία αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της Ζέιν Μάλικ;
Τι κοινό έχουν ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η ελληνοαμερικανίδα Ελένη Κουναλάκη, που διαπρέπουν στο εξωτερικό;
Τι δείχνει ο αστρολογικός χάρτης της μεταπολίτευσης για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και τι επιρροές δέχεται ο Αμερικανός πρόεδρος;
Όλες οι απαντήσεις στο Stars System το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 14:00 με την Άση Μπήλιου.

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής…

Όλα όσα θα δούμε στο «Stars System» με την Άση Μπήλιου!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ