Άγιος Παντελεήμονας: Σοκάρει η μαρτυρία της ανήλικης -«Σκότωσε πρώτα τον μπαμπά, έριξε και στη μαμά»

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 74χρονος δράστης σε κατάσταση μέθης πυροβόλησε και σκότωσε έναν 50χρονο και τραυμάτισε σοβαρά την 45χρονη σύζυγο του θύματος

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA η μητέρα και η κόρη περιγράφουν μέσα από το νοσοκομείο τη στιγμή που είδαν τον 50χρονο να πέφτει νεκρός από τα πυρά του 74χρονου.

«Πονάω πάρα πολύ. Δεν είμαι καλά. Περιμένω πότε θα με χειρουργήσουν», ήταν τα λόγια της 45χρονης, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, ήμασταν καλά και ήπιε πολύ αυτός ο γέρος. Τον ξέρουμε πολλά χρόνια. Όχι πολλά, έξι», είπε αρχικά η κόρη του θύματος.

«Ήπιε πολύ και μέθυσε. Τελείωσε το πάρτι και πήγαν όλοι στα σπίτια τους. Μετά ξανά ήρθε σε εμάς, δηλαδή πήρε το πιστόλι και ήρθε σε εμάς και ανέβηκε πάνω, γιατί του ανοίξαμε εμείς. Νομίζαμε ότι δεν θα κάνει κάτι. Ανέβηκε πάνω, κάθεται, του είπαμε να περάσει, κάθεται και λέει «ποιος μου έβαλε χάπι στο ποτό; Εξήντα χρόνια πίνω ποτέ και δεν έχω πιει ποτέ τέτοιο ποτό», λέει».

«Του είπαμε ότι δεν βάλαμε τίποτα (στο ποτό) και μετά έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και «έφαγε» μία στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο. Τρεις μέρες δεν μπορούν να την εξετάσουν. Και αν γίνει κάτι; Κι αν πάθει κάτι; Ούτε που την έχουν καθαρίσει, είναι όλο αίματα», είπε η κόρη του θύματος.

Φίλη της 45χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα δεν έχει μπει ακόμα στο χειρουργείο και δεν έχουν καθαριστεί τα αίματα από το σώμα της.

«Η γυναίκα που τη χτύπησαν με το όπλο περιμένει δύο ημέρες να έρθει η σειρά της με αίματα, γεμάτο αίματα στο χέρι της. Δεν έχει μπει καθόλου χειρουργείο, με αίμα, με μία μπλούζα σκισμένη πάνω της που δεν έχει καθαρίσει, δεν έχει αλλάξει ακόμα».


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ