MBC business center: Εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία και κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Η ομάδα του MBC business center εγκαινιάζει τους νέους της χώρους στη Λεωφ. Συγγρού 106  και κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

H MBC είναι μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία που στελεχώνεται από αξιόλογα στελέχη με πλούσιο βιογραφικό.

Μετά από 30 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα αναπτύσσοντας την γκάμα των υπηρεσιών της, προκειμένου να είναι σε θέση να εξελιχθεί και να ανταποκριθεί στις νέες και απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.

Στις 18/01/2019 θα γίνουν τα εγκαίνια του MBC Business Center και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όπου πλήθος κόσμου θα παρευρεθεί.

Ο γενικός διευθυντής κ. Θρασύβουλος Μίαρης μίλησε στο Newsbomb.gr

«Εκτιμώ ότι το 2019 θα είναι μία καλή χρονιά για την οικονομία και γι’ αυτό εγώ μαζί με τους συνεργάτες μου αποφασίσαμε να κάνουμε μία καινοτόμο επαγγελματική προσπάθεια το MBC business center.

Στην MBC μπορείτε να διοργανώσετε σεμινάρια, παρουσιάσεις, διαλέξεις, ομιλίες πολλών ή λίγων ατόμων χρησιμοποιώντας τον άψογα διαμορφωμένο χώρο μας και τον τεχνολογικά εξελιγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό μας. Στις εγκαταστάσεις της MBC μπορείτε να έχετε το δικό σας εξοπλισμένο και επιπλωμένο γραφείο, έτοιμο προς χρήση χωρίς επιπλέον λειτουργικά έξοδα. Είναι η πλέον έξυπνη και συμφέρουσα λύση για άμεση εγκατάσταση της επιχείρησης σας και ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους χώρους για ενοικίαση φορολογικής έδρας που πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Είναι η έξυπνη και οικονομική λύση για εταιρείες υπό σύσταση, υπό εκκαθάριση, για start-up και grown-up επιχειρήσεις που θέλουν να μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα

Συγκεντρώσαμε όλες τις διοικητικές υπηρεσίες που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ