Αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο ανταγωνίζονται τον ψηφιακό τους εαυτό


Μία πραγματικά πρωτοποριακή διοργάνωση «έρχεται» για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το WOGG (World Outdoor Gymnastics Gala), στο οποίο συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα μοναδικό γεγονός, γεμάτο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τι ακριβώς θα δούμε;

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γυμναστική πρόκληση που δεν θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχουμε συνηθίσει. Μέσα από αυτήν σημαντική πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται με τη στήριξη της Stoiximan, θα βιώσουμε μία διαδραστική εμπειρία, θα επαναπροσδιορίσουμε τη σημασία της γυμναστικής, θα γνωρίσουμε καλύτερα σημαντικούς αθλητές και θα επιλέξουμε τον μεγάλο νικητή.

Κορυφαίοι αθλητές ξεπερνούν τον εαυτό τους!

Πέρα λοιπόν, από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια τις χρονιάς, η κορύφωση του WOGG θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου 2019 στο Καλλιμάρμαρο – Παναθηναϊκό Στάδιο. Εκεί, Έλληνες Ολυμπιονίκες και κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων της Ενόργανης Γυμναστικής, της Ρυθμικής Γυμναστικής και του Τραμπολίνο, θα υποδεχθούν είκοσι πρωταθλητές και θα μας προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες Olympians Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση, Βλάσης Μάρας, και Βαρβάρα Φίλιου είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στο πλαίσιο της διοργάνωσης. Ποιος θα είναι ο ρόλος τους; Να εκτελέσουν την καλύτερη εκδοχή του προγράμματός τους.

Το παραπάνω σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον WOGGATAR, που είναι ο τέλειος ψηφιακός τους εαυτός. Θα προσπαθήσουν, λοιπόν, να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους όρια και να κάνουν κάτι παραπάνω. Μπορεί να μετρούν υψηλές διακρίσεις και πολλές νίκες, όμως αυτή είναι μία πραγματικά διαφορετική πρόκληση. Με το σύνθημα της διοργάνωσης «Let’s be more», θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά, χαρίζοντας στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα. Με λίγα λόγια, θα διεκδικήσουν την πρωτιά του εαυτού τους! Θα τα καταφέρουν;

Εσύ κρίνεις τις αποδόσεις τους

Κάτι που κάνει την εν λόγω διοργάνωση πραγματικά μοναδική, είναι η δυνατότητα του κοινού να κρίνει την απόδοση των αθλητών μέσω μιας ειδικής εφαρμογής για κινητά. Με λίγα λόγια, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν χρησιμοποιώντας το «έξυπνο» τηλέφωνό τους. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να δώσουν μέχρι και τέσσερις ψήφους και με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουν τις μεγαλύτερες νίκες.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ενέργεια αυτή, η οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη της Stoiximan, γίνεται για καλό σκοπό. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ό,τι οι ψήφοι που λαμβάνουν οι αθλητές μετατρέπονται σε χρήματα, γεγονός που θα προκαλέσει την υψηλότερη συγκέντρωση χρηματικών επάθλων στην ιστορία της Γυμναστικής.

Οι καλύτεροι αθλητές ,λοιπόν, έρχονται να μας διδάξουν τα πιο σημαντικά μαθήματα. Για αυτό άλλωστε, αξίζει να παρακολουθήσουμε και αυτή τη μεγάλη διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ