Πώς θα λειτουργούν οι «ράμπο» του Κηφισού – Oι νέες δράσεις


Κηφισός: Διοικητής της Τροχαίας μιλά στην ΕΡΤ για τις νέες δράσεις

Η αποσυμφόρηση του Κηφισού είναι ένα σοβαρό ζήτημα, κυρίως τις ώρες αιχμής, καθώς οι οδηγοί μπορεί να ταλαιπωρηθούν για πολύ ώρα, από τεράστιες ουρές που σχηματίζουν τα οχήματα. Εκεί στοχεύουν και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ισχύουν ήδη από χθες.

Ο Διοικητής του Γ’ Τμήματος της Τροχαίας ΒΑ Αττικής, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ και εξήγησε πώς θα λειτουργούν οι «ράμπο» του Κηφισού.

«Από χθες το πρωί δύο γερανοφόρα οχήματα της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής επικουρούμενα από τους δικυκλιστές της Τροχαίας επιτηρούν το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Το ένα γερανοφόρο βρίσκεται στη γέφυρα Βρυούλων, το άλλο γερανοφόρο βρίσκεται έξω από τα ΚΤΕΛ Κηφισού», τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος και εξήγησε:

«Έχει γίνει σχεδιασμός για τη θέση τους ώστε να μην παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και κυρίως για όταν χρειαστεί να έχουμε μία άμεση επέμβαση, μία έγκαιρη ενημέρωση και γρήγορη εξυπηρέτηση όλων των οδηγών, ώστε να μπορέσουμε να απομακρύνουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα ακινητοποιημένα οχήματα λόγω μηχανικής βλάβης που ακινητοποιούνται ή λόγω τροχαίων με υλικές ζημιές».

Ο κ. Γεωργακόπουλος εξήγησε ότι υπάρχουν ταυτόχρονα και άλλες δράσεις της Τροχαίας Αττικής, όπως για τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, όπου υπάρχουν τα μπλόκα της Διεύθυνσης Τροχαίας σε καθημερινή βάση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ