Συνάντηση Κασσελάκη – Φίλη στη Βουλή

Αμέσως μετά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στη Βουλή προκειμένου να συναντηθεί με τον Νίκο Φίλη. Όπως αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει τη συνάντηση δύο φορές.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου τον συνεχάρη για τον εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη χθεσινή του επίσκεψη στις πληγείσες από την πρόσφατη θεομηνία περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε, θα το κάνουμε» τόνισε, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισημαίνει πως η κλιματική κρίση είναι εδώ, τονίζοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι πάντα έτοιμος. Αυτό που χρειάζεται είναι οι συναινέσεις και συνεργασία όλων για να αντιμετωπιστούν αυτές οι προκλήσεις, διαμήνυσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σημαντική την επένδυση στην πρόληψη και πρόσθεσε: Από μεριάς μας, στο βαθμό στον οποίο υπάρχει επένδυση σε πρόληψη με βιώσιμο αποδοτικό τρόπο, βεβαίως θα είμαστε υπέρ της συναίνεσης».

Το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ