Καραμανλής σε Κασσελάκη: Μην ενημερώνεστε μόνο από ψυχαγωγικές εκπομπές


Ο βουλευτής Σερρών σε ανάρτησή του στο Facebook απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στα όσα του… χρέωσε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή το ζήτημα του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Ο βουλευτής Σερρών σε ανάρτησή του στο Facebook, απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου στο Twitter κατηγόρησε τον πρώην υπουργό πως ήξερε για το πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ αλλά «έκανε ό,τι και στα Τέμπη. Τίποτα».

Ο κ. Καραμανλής μιλά για «ψεύδη, στοχοποιώντας με προσωπικά για ένα θέμα που δεν έχω καμία σχέση όπως αυτό του ΟΑΚΑ», ενώ περνά στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο Στέφανος Κασσελάκης «φαίνεται άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα».

Μάλιστα εγκαλεί τον κ. Κασσελάκη ότι «είναι είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο» και του συνιστά δηκτικά «να ξεκινήσει να ενημερώνεται και από άλλες πηγές, πέραν των εκπομπών ελαφριάς ψυχαγωγίας».

«Επειδή η χώρα αυτή είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε: τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι» τονίζει ο κ. Καραμανλής.

Ο βουλευτής Σερρών προκαλεί μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ «να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ώστε να λάμψει και εκεί η αλήθεια»

Αναλυτικά η απάντηση του Κώστα Καραμανλή σε όσα του καταλόγισε ο Στέφανος Κασσελάκης για το θέμα του ΟΑΚΑ

«Λυπάμαι πολύ που ο νέος – μόνο στην ηλικία, αλλά όχι στην νοοτροπία – πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τα ψεύδη στοχοποιώντας με προσωπικά για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω καμία σχέση, όπως αυτό του ΟΑΚΑ. Είναι όπως φαίνεται άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα.

Πριν του απαντήσω όμως επί προσωπικού, όπως έκανε αυτός, ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά για να τα μάθει. Kαθότι είναι είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο. Θα του συνιστούσα δε, να ξεκινήσει να ενημερώνεται και από άλλες πηγές, πέραν των εκπομπών ελαφριάς ψυχαγωγίας.

Η μοναδική συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες. Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ