Μαριάννα Τουμασάτου: «Τα κασέ έχουν φύγει προς τα κάτω κατακόρυφα…»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για τον δραματικό ρόλο της στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», τα κασέ των ηθοποιών και αν είναι ικανοποιημένη με την πορεία της.

Φέτος που επέστρεψες με έναν δραματικό ρόλο, νιώθεις πιο πολύ στα νερά σου; Σου ταιριάζει περισσότερο πιστεύεις;

Κοίτα, είχα να παίξω έναν δραματικό ρόλο στην τηλεόραση, γύρω στα οκτώ με δέκα χρόνια. Νομίζω από τη «Βέρα στο δεξί» – τότε πρέπει να ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα κάτι δραματικό. Αγαπώ, όμως, και τα δύο – και την κωμωδία και το δράμα. Εντάξει, ηθοποιοί είμαστε, όλα θα τα παίξουμε κάποια στιγμή. Δεν κάνουμε πυρηνική φυσική, μην τρελαθούμε κιόλας. Εγώ, τουλάχιστον, κάνω αυτό που αγαπώ. Φυσικά και εργάζομαι από ανάγκη, έχω οικογένεια, δεν είμαι μόνη μου. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν εργάζονται πάνω σε αυτό που αγαπούν, έτσι απλά, επειδή τους τα έφερε η ζωή με άλλον τρόπο από ό,τι πίστευαν.

Δηλαδή, δεν είπες ποτέ «είμαι η Μαριάννα Τουμασάτου;». Δεν πίστεψες, έστω μέσα σου, ότι κάνεις κάτι σημαντικό;

Κάθε άνθρωπος δικαιούται να πει στον εαυτό του ότι κάνει κάτι σημαντικό. Όταν δίνεσαι ολοκληρωτικά, πάει να πει ότι αυτό που κάνεις είναι σημαντικό για να δίνεσαι τόσο πολύ. Αλλά να πω «εγώ είμαι η τάδε», ε όχι! Πλάκα μου κάνεις; Δηλαδή, ποια είμαι ακριβώς; Κάνω μία δουλειά, όπως όλος ο κόσμος! Άλλοι είναι γιατροί, δικηγόροι, οδοκαθαριστές. Εγώ είμαι ηθοποιός. Επειδή με ξέρουν δέκα άνθρωποι περισσότεροι; Έγινε κάτι; Σας παρακαλώ…

Ούτε χρησιμοποίησες ποτέ το όνομά σου για να ανεβάσεις το κασέ σου;

Τα κασέ, παιδιά, επειδή ζούμε και στις εποχές που ζούμε, έχουν φύγει προς τα κάτω κατακόρυφα. Καμία σχέση με κάποτε! Ποτέ δεν πάω με τσαμπουκά να διαπραγματευτώ. Ακούω τις προτάσεις και, αν πληρούν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, τότε δίνουμε τα χέρια. Δεν κάνω παζάρια με τα λεφτά. Αλλά τις συνθήκες, το σενάριο, τη σκηνοθεσία, την αισθητική, αυτά δεν τα διαπραγματεύομαι. Αν δεν μου αρέσει μία δουλειά, δεν την κάνω και πάω στην επόμενη. Στο χρηματικό σκέλος όμως, ναι, συμβιβάζομαι.

Είσαι ικανοποιημένη με όσα πέτυχες μέχρι σήμερα;

Θα φανώ γραφική και δεν το θέλω! (γελάμε). Δεν συνέβαλα στη βελτίωση του πλανήτη, ούτε βοήθησα σε κάτι την ανθρωπότητα. Κάνω απλά μία δουλειά. Νομίζω πως την κάνω καλά, για να με εμπιστεύονται κάποιοι άνθρωποι. Ως εκεί, όμως, ε; Δεν ανακαλύψαμε το εμβόλιο κατά όλων των ασθενειών. Κάποια πράγματα τα έχω στο μυαλό μου πολύ τετράγωνα.

Επομένως, λειτουργείς βάση λογικής;

Όχι, λειτουργώ κυρίως με το συναίσθημα. Απλά, έχω αυτογνωσία.

Την έχεις «πατήσει» πολλές φορές, λόγω του συναισθηματισμού σου;

Όχι πολλές, γιατί είχα πάντοτε έναν καλό πυρήνα δίπλα μου: Οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, ο άντρας μου, όλοι είναι άνθρωποι δοκιμασμένοι στον χρόνο. Οπότε, δεν πάτησα κάποια μπανανόφλουδα. Πιο μικρή όταν ήμουν, ναι. Αλλά, τότε όλοι κάναμε χαζομάρες.

πηγή: Down Town της Κύπρου

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here