KETΘ Αυλώνας: Αποκρουστική φωτογραφία με ποντίκι μέσα σε καζάνι


KETΘ Αυλώνας: Το Δίκτυο “Σπάρτακος” αποκάλυψε την αποκρουστική εικόνα με ποντίκι μέσα σε καζάνι που ετοιμάζεται το φαγητό των φαντάρων

Αν μη τι άλλο, η εικόνα είναι σοκαριστική. Δείτε την επιστολή που μας έστειλαν νωρίτερα:

“Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ απευθύνει κάλεσμα αγώνα στους Γονείς των Νεοσυλλέκτων να πάρουν την Κατάσταση στα χέρια τους και να Διαμαρτυρηθούν Έντονα στους εκπροσώπους της κυβέρνησης, σε Στρατηγούς και Διοικητή του KETΘ Αυλώνας, στην Ορκωμοσία της Παρασκευής 06/10. Αυτοί ευθύνονται για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν. Αυτοί αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως σκουπίδια.

Να τους ζητήσουμε τον λόγο γιατί αντιμετωπίζουν τα στρατευμένα παιδιά μας με αυτό τον αισχρό τρόπο. Γιατί πέταξαν σχεδόν 2000 φαντάρους σε αυτό τον στάβλο που λέγεται ΚΕΤΘ Αυλώνας, υλοποιώντας την απόφαση του πρώην ΥΦΕΘΑ Χαρδαλιά να κλείσει τα ΣΥΠΟ της Παραμεθορίου και να ανοίξει τα Κέντρα Εκπαίδευσης της Ηπειρωτικής Ελλάδας, πραγματοποιώντας ένα τεράστιο Ρουσφέτι σε υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες της ΝΔ λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Ευθύνονται οι Υπουργοί Άμυνας Δένδιας και Κεφαλογιάννης, οι Στρατηγοί ΑΓΕΕΘΑ Φλώρος, ΑΓΕΣ Χουδελούδης, ο Γενικός Επιθεωρητής Σπανός για αυτό το πανβρώμικο και επικίνδυνο αχούρι που Κατέταξαν χιλιάδες φαντάρους, ναι ή όχι; Χωρίς στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας, χωρίς ζεστό νερό, με (3) τουαλέτες για 200 φαντάρους, όπου λειτουργεί μία, με κοριούς, κατσαρίδες και ποντίκια στα μαγειρεία.

Πανηγυρίζει η κυβέρνηση της ΝΔ για τις πανάκριβες γαλλικές φρεγάτες και τα αμερικανικά F 35, αλλά περικόπτει τα κονδύλια για τους φαντάρους, προσφέρει ελάχιστο, πανάθλιο και επικίνδυνο φαγητό, δηλητηριάζοντας 70 συναδέλφους. Μετά από δύο βδομάδες, και εξαιτίας των καταγγελιών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν ότι το νερό είναι ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ. Το δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι φαντάροι είναι ή να φάνε το φαγητό της μονάδας και να κινδυνεύουν με δηλητηρίαση ή να μένουν Νηστικοί και να Λιποθυμούν από αδυναμία. Επίσης, οι Αξιωματικοί σε ωθούν να επιλέξεις είτε να παραγγείλεις delivery ή να αγοράσεις προϊόντα από τα ΚΨΜ για να έχει κέρδος η μονάδα. Σε κάθε περίπτωση τα “σκάει” η λαϊκή οικογένεια.

Αναμένονται μειώσεις στις τιμές καυσίμων την επόμενη εβδομάδα

Άφησαν το ΣΤΕΠ με ελάχιστο προσωπικό, έβαλαν τους δεκάδες ασθενείς με κορονοιό φαντάρους σε ένα άθλιο θάλαμο, ενώ άφησαν άρρωστους συναδέλφους σε θάλαμο με δεκάδες υγιείς, ενώ δεν έκαναν τα αναγκαία τεστ. Ούτε τα ρούχα που έπρεπε να δώσουν δεν παρείχαν και μας αναγκάζουν να τα αγοράσουμε. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν Παράνομα τα κινητά για να μην μάθει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τι συμβαίνει και υπάρξουν καταγγελίες της Αυθαιρεσίας, απαιτώντας λύσεις.

Αυτή είναι η Υποχρεωτική θητεία που μετατρέπει την νεολαία σε Σκλάβο τους και μας υποβάλλει σε ακραία εργασιακή και οικονομική εκμετάλλευση. Γιατί να δουλεύουμε εμείς Απλήρωτοι για να εξασφαλίζουμε τα Προνόμια των Αξιωματικών και να συντηρούμε τις μονάδες; Γιατί να μας θεωρούν Αναλώσιμους του ελληνο-τουρκικού ανταγωνισμού και να εκμεταλλεύονται την Ανεργία και τη Φτώχεια μας για να Στρατολογήσουν Μισθοφόρους Στρατιώτες για να τους θυσιάσουν για τα ελληνικά επιχειρηματικά συμφέροντα, τους γαλλικούς και αμερικανικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς; Πρόσφατα ήρθαν πέντε φέρετρα τυλιγμένα τη σημαία από την Αποστολή Αυτοκτονίας στη Λιβύη.

Το Υπουργείο Άμυνας και ο Στρατός πρέπει να αναλάβουν το κόστος της Υποχρεωτικής θητείας. Να αγωνιστούμε μαζί γονείς και φαντάροι ενάντια στην Εργασιακή και Οικονομική Εκμετάλλευση. Να αυξηθεί ο μισθός ξεφτίλα των 8,7 ευρώ στο ύψος του βασικού μισθού. Το καθοριστικό είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για το Μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου. Μόνο έτσι μπορούμε να Υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, να αντισταθούμε στον Πόλεμο και τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ”

KETΘ Αυλώνας: Αποκρουστική φωτογραφία με ποντίκι μέσα σε καζάνι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ