Γ. Σγουρός: Ζητά επέμβαση της εισαγγελίας για το Γραμματικό

Την κατεπείγουσα παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκειμένου να μην ζήσουμε νέες Κερατέες στο Γραμματικό και να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα πολιτών και εργαζομένων ζητά ο Γιάννης Σγουρός μετά και το χθεσινοβραδινά επεισόδια στον χώρο του ΧΥΤΥ, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα οδηγός αποπειράθηκε να πέσει πάνω σε πλήθος πολιτών.

Ο Γ. Σγουρός ζητά από την Εισαγγελία να διερευνήσει άμεσα εάν η κα Δούρου με τα εξόφθαλμα ψέματα και την αλλοπρόσαλλη πολιτική της φέρει ευθύνη για το πολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί. Ζητά μάλιστα να μελετηθούν τα video από τη δημόσια συγκέντρωση στο Γραμματικό το καλοκαίρι του 2014 με ομιλητή την κα Δούρου (είχε ήδη εκλεγεί περιφερειάρχης), που καλούσε τους πολίτες σε ξεσηκωμό, σε αντιδιαστολή με την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το 2018 που σε έξαλλη κατάσταση ωρυόταν ότι θα βρεθεί απέναντι σε αυτούς που προ 5ετίας την χειροκροτούσαν.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Πατούλη που με καθυστερημένη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση – σαλάτα ενέπλεκε τους πάντες και τα πάντα ο Γ. Σγουρός τόνισε ότι είναι ανεπίτρεπτο και ασυγχώρητο ο επί 12ετία δήμαρχος Αμαρουσίου να εμφανίζεται σα να μην γνωρίζει τι του γίνεται σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

Υπενθύμισε ότι η χωροθέτηση του Γραμματικού έγινε το 2003 (άρθρο 33, Ν. 3164/2003) όταν την αρμοδιότητα για τη διαχείριση των αποβλήτων είχαν αποκλειστικά οι δήμοι, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου υπογράφηκε το 2007, όταν την αρμοδιότητα είχαν αποκλειστικά οι δήμοι και ότι όταν η κα Δούρου προχωρούσε τους ανερμάτιστους σχεδιασμούς της ο κ. Πατούλης σιωπούσε

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πειτε του Σγουρου να μην απασχολει με γελοιοτητες την Δικαιοσυνη, έχει σοβαροτερες δουλειες απο το να ικανοποιει τις εμμονες του. Ασε που μπορεί η ερευνα να του γυρίσει μπουμερανγκ και ίσως αποκαλυφθει σε όλη την Ελλάδα ποιος ήθελε όχι ΧΥΤΥ αλλά ΧΥΤΑ – δλδ χωματερή – στο Γραμματικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here