Παναθηναϊκός – Κιλπάτρικ: “Εκεί θα χτυπήσουμε τη Ζαλγκίρις”


Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Κάουνας, όπου αύριο το βράδυ (18/01, 20:00 LIVE από το newsit.gr) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για τη 19 αγωνιστική της Euroleague και ο Σον Κιλπάτρικ εξήγησε που θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Ο Σον Κιλπάτρικ ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στη Euroleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μίλησε στην κάμερα της Nova για την προσαρμογή του στην ομάδα, αλλά και τη Ζαλγκίρις, αναλύοντας τα σημεία που θα κρίνουν το μεγάλο ματς.Οι δηλώσεις του Κιλπάτρικ

Για την απόδοσή του μέχρι στιγμής: «Απλά παίζω το παιχνίδι μου. Δεν μπορείς να βάλεις έξτρα πίεση γιατί πολλές φορές θα σε βάλει από κάτω. Θέλω πάρουμε την νίκη. Νιώθω καλά. Ξέρω ότι ο προπονητής μας προετοίμασε για ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θέλω να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου και να γίνομαι καλύτερος. Να βάλουμε νέα πράγματα στην ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να πάρουμε την νίκη».

Για τη Ζαλγκίρις: Είναι δυνατή ομάδα, παίρνει πολλά ριμπάουντ. Έχει Αμερικανούς παίκτες που γνωρίζω. Το σημαντικό είναι να παλέψουμε την ενέργεία τους. Πρέπει να βάλουμε δύναμη. Θα είναι μία δύσκολη έδρα αλλά θα μας προετοιμάσει για τα επόμενα παιχνίδια.

Για την Αθήνα: «Αγαπώ την Αθήνα. Είναι ωραία πόλη, όπως και οι άνθρωποι εδώ. Αυτό αρέσει στην οικογένειά μου. Έχει πιο ωραίο καιρό από την Νέα Υόρκη όπου τώρα χιονίζει».Εικόνες από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ