Σοκ στον Παναθηναϊκό με Κουρμπέλη. “Νοσοκομείο” ξανά οι “πράσινοι”


Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το 2019… ματιασμένος, αφού τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό, με το σημαντικότερο να αφορά πλέον τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος και αναμένεται να μείνει δύο εβδομάδες εκτός, χάνοντας και την κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη Λαμία.

Ένα σωρό προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ξανά ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό, αφού συνολικά 7 παίκτες του δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Πέμπτη (17/01) με την πλειοψηφία αυτών να θεωρούνται αμφίβολοι για το παιχνίδι με τη Λαμία στη 18η αγωνιστική της Superleague.

Κουλιμπαλί και Κάτσε ήταν οι δύο νέες απώλειες, λόγω ίωσης, Ινσούα, Πούγγουρας, Κότσαρης και Κουρμπέλης παραμένουν εκτός με τραυματισμούς και μόνο ο Κολοβέτσιος είναι πια έτοιμος να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό. Μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως, αφορά τον αρχηγό του Τριφυλλιού, ο οποίος και αναμένεται να χάσει τα ματς δύο εβδομάδων, μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Ολοκληρώθηκε η πρωϊνή προπόνηση.Μετά την προθέρμανση ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής με τελειώματα. Κουλιμπαλί και Κάτσε ταλαιπωρούνται από ίωση και απουσίασαν, όπως και ο Κολοβέτσιος, ο οποίος αναμένεται το απόγευμα να ενταχθεί στο πρόγραμμα.

Ο Ινσούα συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο όπως και ο Αποστολάκης, ενώ Πούγγουρας, Κότσαρης και Κουρμπέλης, έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο. Ο Μακέντα σε πρόγραμμα αποφόρτισης και αναμένεται στην απογευματινή προπόνηση να μπει σε κανονικό ρυθμό”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ