Συμφωνία των Πρεσπών – Είναι επίσημο: Το Κίνημα Αλλαγής δεν θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας


Το Κίνημα Αλλαγής, διά του εκπροσώπου Τύπου, Παύλου Χρηστίδη, αλλά και του γραμματέα Επικοινωνίας, Σταμάτη Μαλέλη, ξεκαθάρισε την Πέμπτη (17/01/2019) πως δεν θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του αναφορικά με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, στη Βουλή.

«Όταν ορισθεί η συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών, θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να αποφασίσει συντεταγμένα», σημείωσαν οι κύριοι Χρηστίδης και Μαλέλης.

Σε ό,τι αφορά το επεισόδιο ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και το Δημήτρη Κρεμαστινό που είχε ξεσπάσει νωρίτερα, φαίνεται πως πλέον θεωρείται λήξαν, όπως δήλωσαν τα δύο μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

«Ο κ. Κρεμαστινός θα εναρμονιστεί με την απόφαση της ΚΟ και της προέδρου», υπογράμμισαν οι κύριοι Χρηστίδης και Μαλέλης.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε πει νωρίτερα σε δηλώσεις του πως «υπάρχει περιθώριο διαλόγου ανάμεσα σε ΚΙΝ.ΑΛ. και ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανέφερε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να τεθεί στην Κ.Ο. και να στηριχθούν οι αποφάσεις της πλειοψηφίας».

Δείτε σχετικά:

Άγρια κόντρα Φώφης – Κρεμαστινού για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Την ίδια στιγμή, πάντως, πηγές της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν πως η ομιλία της κυρίας Γεννηματά στη Βουλή την Τετάρτη (16/01/2019) απέδειξε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι η ραχοκοκαλιά της δημοκρατικής παράταξης και δεν έχει να φοβηθεί από τυχοδιώκτες και υπολείμματα άλλων κομμάτων.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ