Κι όμως συνέβη: Αποκάλεσαν τη Meghan Markle «χοντρή», κι εκείνη απάντησε κάπως έτσι


Όλα τα περιμέναμε σε αυτή τη ζωή, αλλά να αποκαλέσουν τη Meghan Markle «χοντρή», αυτό ήταν κάτι πραγματικά απρόσμενο και απίστευτο. Και όμως δεν σου κάνουμε πλάκα, αν αυτό πιστεύεις. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο και άσχημο να ακούς πως αποκάλεσαν «χοντρή» μια έγκυο γυναίκα, όμως ισχύει και υπάρχει και σε βίντεο.

Σε άλλη περίπτωση θα κατακρίναμε ιδιαίτερα αυτή την άσχημη και προσβλητική ενδεχομένως στιγμή, όμως η ίδια η Δούκισσα του Sussex το πήρε τόσο χαλαρά και στην πλάκα, που δεν μπορούσαμε να σχολιάσουμε κάτι. Η 37χρονη επισκέφθηκε εχθές μια οργάνωση διάσωσης ζώων και συναντήθηκε με πολλούς εθελοντές και εργαζόμενους στον οργανισμό.

Κάποια στιγμή όμως, την ώρα που συστήθηκε με μία από τις κυρίες που βρέθηκαν εκεί, ακούστηκε και η ατάκα φωτιά. «Είσαι μια χοντρή κυρία». Η Δούκισσα ευτυχώς το πήρε στην πλάκα και απάντησε με χιούμορ: «I’ll take that» (aka θα το πάρω/ το δέχομαι).

Η βασιλική εκπρόσωπος Hannah Furness απαθανάτισε τη στιγμή σε βίντεο, και μπορείς να τη δεις παρακάτω. Πάντως, όπως και να ‘χει, δεν είναι πολύ ευγενικό να αποκαλείς «χοντρή» μια έγκυο γυναίκα, όσο χιούμορ και να έχεις.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ