Βασίλης Καρράς: Δύσκολες ώρες για τον δημοφιλή τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται για ακόμη μια φορά στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Δίπλα του άγρυπνοι φρουροί η οικογένειά του η οποία και αγωνιά για την πορεία της υγείας του.
Βασίλης Καρράς: «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»
Αυτή είναι η φράση που τις τελευταίες ημέρες ακούγεται από τα χείλη της οικογένειας του μεγάλου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, αλλά και των στενών του συνεργατών.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής δίνει τις τελευταίες μέρες τη μεγαλύτερη μάχη, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Οι ώρες περνούν δύσκολα για όλους όσοι βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του «γίγαντα» της πίστας.
Τόσο η πολυαγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα όσο και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές.
Βασίλης Καρράς: «Εγώ, δεν φοβάμαι τον θάνατο»
Ο τραγουδιστής, που πολλές φορές έχει δηλώσει ότι δεν φοβάται τον θάνατο, είχε δώσει αρκετό καιρό πριν εντολές για το πώς θα ήθελε να είναι το τελευταίο «αντίο» του κόσμου προς εκείνον. Ένα «αντίο» που θέλει να το βλέπει από ψηλά, ως το καλύτερο φινάλε του, σαν να είναι πάνω στην πίστα. Στο άκουσμα αυτό, αρχικά στενοί του συνεργάτες είχαν αντιδράσει. Ωστόσο, ο ίδιος τους είχε καθησυχάσει χαμογελώντας και με τη φράση «εδώ εγώ δεν φοβάμαι τον θάνατο, θα το φοβηθείτε εσείς για μένα;», ξεσπώντας σε γέλια.
Σύμφωνα πάντα με φίλους του, ο ίδιος είχε ενημερώσει την οικογένειά του πως θέλει να ντυθούν όλοι στα λευκά. Είναι το αγαπημένο του χρώμα και για αυτό σε πολλές πρεμιέρες φορούσε λευκό κοστούμι. Από την άλλη, όπως είχε αναφέρει σε συζητήσεις, θεωρεί πως έζησε πάρα πολύ όμορφα και, επειδή έδωσε στον κόσμο μέσα από τα τραγούδια του αισιοδοξία, θα ήθελε αυτή η αισιοδοξία να τον ακολουθεί ως το τέλος. Όπως μας ανέφερε η ίδια πηγή, έχει ζητήσει τόσο από την οικογένειά του όσο και από τους στενούς φίλους του να τον «ακολουθήσουν» μπουζούκια και να παίζουν τα μεγάλα του σουξέ. «Δεν θέλει δάκρυα και θλίψη. Έτσι ήταν πάντα ο Βασίλης» μας λέει στενός συνεργάτης του που τον γνωρίζει όσο ελάχιστοι. Επίσης, έχει ζητήσει πολλά από τα προϊόντα που παράγει το κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας να δίνονται σε φτωχές οικογένειες, κάτι που εφαρμόζει εδώ και χρόνια!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο μεγάλος τραγουδιστής είχε ήδη δωρίσει σε άπορες οικογένειες τρία ακίνητα για να μένουν εδώ και πολλά χρόνια.
Βασίλης Καρράς: Η δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλο του
Ο σπουδαίος καλλιτέχνης τον περασμένο Μάρτιο έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μαγαζί φίλου του, που σόκαρε όλη την ελληνική κοινωνία. Ήταν τότε που οι πρώτες πληροφορίες για την αρρώστια του είχαν κυκλοφορήσει ευρέως, χωρίς κανείς να θέλει να τις πιστέψει.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε αναφέρει: «Όλα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες».
Μάλιστα, ο ίδιος είχε ζητήσει να βρεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο στούντιο, προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι τις ηχογραφήσεις.

