«Δεν έχουμε δει άλλους εξωτερικούς παράγοντες που να δείχνει πρόθεση και ετοιμότητα για διεύρυνση και εμβάθυνση της διαμάχης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι άλλοι παράγοντες σκέφτονται τη συμμετοχή και διεύρυνση της εξελισσόμενης διαμάχης μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος την Παρασκευή.
«Δεν έχουμε δει άλλους εξωτερικούς παράγοντες που να δείχνει πρόθεση και ετοιμότητα για διεύρυνση και εμβάθυνση της διαμάχης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Οι δηλώσεις έρχονται ώρες αφότου ο υπαρχηγός της Χεζμπολάχ Naim Qassem είπε την Παρασκευή ότι η οργάνωση δεν θα επηρεαζόταν από τις εκκλήσεις να παραμείνει στο περιθώριο του πολέμου, λέγοντας ότι είναι εντελώς έτοιμη να συνδράμει στις συγκρούσεις.

