Φλώρινα: «Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος» – Συγκλονιστική μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο


Ένας 23χρονος και ένας 79χρονος έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο τροχαίο στη Φλώρινα 

Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Φλώρινας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι 23 και 79 ετών.

Ήταν γύρω στις 7 το πρωί της Κυριακής, όταν ΙΧ όχημα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη, στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού. Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 23χρονος οδηγός και ο 79χρονος συνοδηγός, που διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 23χρονος είχε εμπλακεί σε άλλο τροχαίο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr, πριν το τραγικό δυστύχημα είχε προηγηθεί τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές περίπου 200 μέτρα πριν το σημείο, όπου εμπλεκόταν το ίδιο όχημα και ο 23χρονος θανών.

Ο νεαρός, πιθανά υπό την επήρεια μέθης, προσέκρουσε σε όχημα, το οποίο είχε σταματήσει πίσω από άλλο όχημα, τη στιγμή που επιβιβαζόταν ο 79χρονος. Από την πρόσκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε τρία ΙΧ, ενώ μάλιστα ακολούθησαν διαπληκτισμοί και χειροδικίες.

Ο 23χρονος πάνω στην ταραχή του επιβιβάστηκε στο πρώτο όχημα – το οποίο δεν ήταν το δικό του – χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του ηλικιωμένου μέσα σε αυτό. Έπειτα ανέπτυξε ταχύτητα και μετά από 200 μέτρα παραβίασε τη ροή του κυκλικού κόμβου, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο Thesstoday: «Μετά την πρόσκρουση το αμάξι άρπαξε φωτιά. Πήρα έναν πυροσβεστήρα και έσβησα τις φλόγες μαζί με τους περαστικούς. Στα χέρια μας ξεψύχησε ο 23χρονος. Ο ηλικιωμένος πέθανε ακαριαία».

Κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τροχαίο δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ