Ολυμπιακός: Mε νοσοκομειακές μάσκες στα αποδυτήρια. Η ανάρτηση του Σπανούλη


Ο Ολυμπιακός έχει χτυπηθεί από τις ιώσεις το τελευταίο διάστημα, με τους παίκτες της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ να κυκλοφορούν με νοσοκομειακές μάσκες στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός δεν λέει να ηρεμήσει από τις ιώσεις. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν αγωνίστηκε στις αναμετρήσεις με τη Μπασκόνια, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Προμηθέα Πάτρας, μιας κι ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο, ενώ εκεί βρίσκεται κι ο team manager Χρήστος Μπαφές.

Οι παίκτες του Μπλατ προσπαθούν να προφυλαχθούν, γι’ αυτό και κυκλοφορούν με μάσκες στα αποδυτήρια, όπως φάνηκε από τη φωτογραφία που έβγαλε ο Βασίλης Σπανούλης με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο “Kill Bill” αποθέωσε τον Έλληνα φόργουορντ για τη νέα εξαιρετική του εμφάνιση, γράφοντας: “Εχει πάρει φωτιά. Μπράβο Παπ, μπράβο ομάδα”.Δείτε την ανάρτηση του Σπανούλη View this post on Instagram

Εχει παρει φωτια μπραβο παπ μπραβο ομαδα !!

A post shared by Spanoulis Vassilis (@vassilis7span) on Jan 17, 2019 at 1:23pm PST

Στα αποδυτήρια οι Αγγελόπουλοι

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού βρέθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Χίμκι. Οι «ισχυροί άνδρες» της ΚΑΕ «μοίρασαν» συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στις δυνατότητες της ομάδας.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια της Χίμκι, όπου είχαν σύντομη συνομιλία με τον τεχνικό των Ρώσων, Γιώργο Μπαρτζώκα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ